Spiegel Magazine op Carp 2010

frame-spiegelmagazine

Carp 2010 staat voor de deur en vanzelfsprekend is Spiegel Magazine daar ook weer aanwezig met een eigen stand. Naast Spiegel Magazine 21 wordt er een 36 pagina’s tellende special gepresenteerd. De special wordt bij de ingang uitgedeeld aan de bezoekers van Carp. De special is gratis, dus zorg dat je deze niet mist!

De lezingen op de karperbeurs worden verzorgd door enkele vaste auteurs van Spiegel Magazine. Op veler verzoek is er dit jaar voor het eerst kleding van Spiegel Magazine verkrijgbaar. Speciaal voor de beursbezoekers is er een spectaculaire ledenactie. Spiegel Magazine is te vinden op standnummer 15.

Spiegel Magazine 21

1

Spiegel Magazine 21 verschijnt dit jaar op Carp 2010. In dit nummer zijn artikelen van gerenommeerde karpervissers uit binnen- en buitenland te lezen. Zoals altijd is er ook ruimte voor artikelen van nieuw schrijftalent. Kijk op www.spiegelmagazine.nl voor de volledige vooruitblik.

Carp 2010 Special

In navolging van de afgelopen edities van Carp heeft Spiegel Magazine wederom een 36 pagina’s tellende beursspecial gemaakt. De Carp 2010 special wordt bij de ingang aan elke bezoeker van de beurs verstrekt. Gratis!

2

Lezingen Carp 2010

Op zaterdag en zondag worden vier leerzame lezingen gehouden door enkele vaste auteurs van Spiegel Magazine. Het geheel wordt gepresenteerd door niemand minder dan ceremoniemeester Dennis de Wilde. Alle lezingen worden gehouden in het auditorium.

3

Ledenactie

Beursbezoekers kunnen gebruik maken van de spectaculaire beursaanbieding. Als je op Carp 2010 lid wordt van Spiegel Magazine, dan kun je kiezen uit twee fantastische JRC welkomstpakketten. Beide pakketten vertegenwoordigen een waarde van minstens € 60, -!

4

5

De volgende artikelen zijn exclusief voor de Carp 2010 Special geschreven:

De dertig kilo grens doorbroken: Stijn Borghmans

Extreem grote karpers zijn op openbare wateren zeldzaam, met name als ze zwaarder zijn dan dertig kilo. In het voorjaar van 2009 wist Stijn Borghmans een dergelijke gigant te vangen. Speciaal voor de beursspecial van Spiegel Magazine schreef hij een verslag. Als je nog niet gemotiveerd bent voor het komende karperseizoen dan ben je dat na het lezen van het verhaal van Stijn gegarandeerd!

6

Stap voor stap: Saron Debets

Strategy staat bekend om producten die intensief worden getest voordat ze op de markt worden gebracht. Uiteraard geldt dit ook voor het revolutionaire Fuzz-systeem. Dit systeem is ontworpen door het Strategy team en is bedoeld om end tackle optimaal te camoufleren. Dat ‘The Fuzz’ van grote meerwaarde kan zijn bleek in de testperiode. De vangsten van de consultants logen er niet om en vertoonden een sterk stijgende tendens. Strategy c

7

Stap voor stap: The Missing Link rig van Corneel Harteveld

In Spiegel Magazine 21 staat een artikel van Corneel Harteveld over het Nord Bassin. Naar aanleiding van dit artikel werd de interesse gewekt voor een van zijn favoriete onderlijnen. Toen de redactie Corneel hierover benaderde was de kogel snel door de kerk. Corneel laat zien en vertelt hoe hij de Missing Link rig maakt.

8

Naast de bovenstaande artikelen zijn er ook veel beursnieuwtjes te lezen in de special en natuurlijk ontbreekt de onmisbare beursplattegrond niet.

Spiegel Magazine kleding

Op Carp 2010 is exclusieve Spiegel Magazine kleding te koop. Er zijn T-shirts en Hooded Sweaters verkrijgbaar is de maten M, L, XL & XXL. De T-shirts kosten € 17,50 en de Hooded Sweaters kosten € 37,50. Speciaal voor beursbezoekers geldt een combinatie-deal: een T-shirt plus een Hooded Sweater kosten op de beurs slechts € 50, –

9

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *