Nieuwe DVD van PB Products: The Challenge

frame-pbproducts

De eerste DVD van het PB Team is een feit! In deze DVDwordt een deel van het PB team, dat bestaat uit een aantal internationaal gerenommeerde vissers, aan jullie voorgesteld. In een vriendschappelijke wedstrijd gaan drie landenteams, vol overgave, de strijd met elkaar aan.

Op een openbaar, Frans grindgat, waar niet eerder door één van de mannen is gevist, wordt geprobeerd een zo natuurlijk mogelijk beeld te scheppen van een week vissen op een druk bevist dressuurwater. Het eindresultaat: een dvd vol passie, humor, sfeer en zeker ook een aantal mooie en ook grote vissen voor de camera. Tussen de actiebeelden door worden er natuurlijk ook de nodige technische en tactische tips gegeven.

the-challenge-dvd-promo

Gedurende het jaar volgen er op deze eerste kennismaking nog een aantal meer technisch georiënteerde uitingen, waarin de nadruk op onderwaterbeelden, rigs en loodsystemen zal komen te liggen. Daarnaast zullen er uiteraard nog meer aspecten van het karpervissen de revue passeren.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *