Samenwerking Rigsolutions en Karperbootshop

frame-rigsolutionsPiet Vogel heeft gekozen voor een Vortex 310 Deluxe karperboot om deze te gaan inzetten bij zijn karperclinics op de Vinkeveense plassen. Vanaf eigen grond verzorgt Piet Vogel deze clinics waarbij in 24 uur tijd zoveel mogelijk aspecten van het karpervissen belicht worden. Uiteraard hoort daar ook het uitvaren van de rigs en aas bij. Het grote water Vinkeveese plassen, waar dit zich allemaal af zal gaan spelen herbergt een mooie populatie vissen die, op deze manier doeltreffend bevist kunnen worden.

samenwerking_rigsolutions_karperbootshop

Dé Karperbootshop stelt Piet Vogel hiervoor een Vortex Karperboot ter beschikking zodat dit op een veilige manier kan gebeuren. Voor meer informatie zie www.rigsolutions.nl en www.karperbootshop.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *