Korda Underwater Part 8 DVD

frame-kordaOp deze nieuwe dvd gaan de mannen van Korda verder waar ze gebleven waren op Underwater 7. Alleen maken ze nu gebruik van minder opvallende kleuren aas en aaspresentaties. Daarnaast testen ze het gebruik van flavours en het effect wat dit heeft op het aasgedrag van de karper en worden de nodige rigs getest op hun effectiviteit. Dit alles wordt zowel boven als onder water in HD kwaliteit in beeld gebracht. Als kers op de taart zie je de grootste vis van het meer gehaakt en geland worden.

 

De locatie
De locatie waar Korda Underwater deel 7 en 8 heeft opgenomen is het beroemde Oxford Linear complex, waar ze vissen op St. Johns Lake. Dit water heeft een prachtig bestand aan karper, geschat wordt dat er zo’n 500 tot 600 vissen zwemmen, waarvan een merendeel meer dan 20 pond weegt met minstens 30-40 karpers over de 30 pond. De zwaarste schub is gevangen op 40 pond en de zwaarste spiegel op bijna 44 pond.

De nieuwste producten en rigs
Op de dvd wordt er veel met nieuwe producten gevist. Bijvoorbeeld met de zes nieuwe flavours van The Goo. The Goo is een perfect additief, waarmee je het haakaas (maar ook bijv. je pva-stick of spodmix) extra aantrekkelijk kunt maken. Eenmaal in het water zal er een sterke visuele smaakexplosie plaatsvinden. Op de onderwateropnames van ‘Underwater 8′ is dan ook duidelijk te zien dat ondanks het vele voer, het haakaas er keer op keer wordt uitgepikt door de vissen.

Korda-Underwater-DVD-Part-8

Ali Hamidi: “The reaction to the Goo in Part 8 is incredible too; the impact that liquid had, and the fish’s reaction when it was on the hookbait is definitely the most dramatic thing I have seen in 20 years of carp fishing”.

Daarnaast maken ze ook gebruik van de nieuwe Fake Food Maize. Net als de populaire Fake Food Corn, komt ook deze grotere imitatie mais in vier verschillende unieke flavour/attractor combinaties. Te weten: I.B, Banoffee, Fruity Squid en Citrus Zing. Deze speciale flavour en appetite stimulators worden al jaren door Danny Fairbrass en Ali Hamidi met groot succes gebruikt. Fake Food Maize is door zijn grootte en extra drijfvermogen ideaal te gebruiken als haakaas of als snowman presentatie.

De effectiviteit van de IQ D-rig wordt tijdens de opnames overduidelijk gedemonstreerd. Dankzij de inherente stijfheid van het IQ onderlijnmateriaal en de zeer goede anti-eject eigenschappen door de glijdende rigring op de ‘D’, is het een fantastische rig als het gaat om vangen van schuwe karpers.

{youtube}NwTzKZpmq8Y{/youtube}

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *