Fox website vernieuwd en geschikt voor mobiel gebruik

frame-foxFox International heeft hun website compleet vernieuwd! Bovendien is er een nieuwe mobiele website gelanceerd speciaal voor smartphone en tablet gebruikers.

 

fox-website
Na vele maanden hard werken heeft het web development team van Fox de sites gelanceerd en hiermee is een van de meest verfrissende, gebruiksvriendelijke websites voor het karpervissen nu live! Fox Group Media Manager Lewis Porter was begrijpelijk zeer verheugd met deze makeover, en zei: “De afgelopen jaren hebben we onverstoorbaar gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van innovatieve en baanbrekende producten die zijn ontworpen om het vissen zowel eenvoudiger als effectiever te maken, deze filosofie hebben we nu ook toegepast op onze primaire website foxint.com. Tot voor kort oogde deze site wat verwarrend omdat het een verzameling was van ale merken onder de Fox vlag, zodat het karpervissen niet echt een volledig eigen pagina had. Dit was echter wel nodig omdat het karpervissen onze grootste markt is. Hierop hebben we met de web developers rond de tafel gezeten en besloten foxint.com de homepage voor ons karpermerk te maken, en vanaf hier links naar afzonderlijke websites te maken naar onze andere merken zoals Fox Specialist, Fox rage en Fox Sport Fishing“.

fox-website

“Het doel was eenvoudig – het maken van een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site die als een knooppunt kan fungeren voor kennis en informatie over het karpervissen. Meer dan 20% van het verkeer naar onze website vindt plaats via mobiele apparaten, dus was het van belang een eigen site te maken voor smartphone en tablet gebruikers zodat die ook optimaal worden bediend.”

reserveonderdelenwebsite
“Dus of je nu informatie zoekt over onze nieuwste of bestaande producten, het laatste nieuws van Team Fox, onderhoudende en leerzame video’s, interactie met het merk via Facebook en Twitter, technische artikelen zoals in die in de magazines verschijnen, of hulp bij reserve onderdelen en reparaties. We zijn ervan overtuigd dat als je naar www.foxint.com gaat je de site prettiger en eenvoudiger toegankelijk vindt dan ooit tevoren.”

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *