Blog Roelof Schut

frame-jrcJRC en Gulp! Carp consultant Roelof Schut was een van de eerste prominente karpervissers met een persoonlijk blog. Sinds 2009 vinden vele duizenden karpervissers per week hun weg naar de lezenswaardige schrijfsels die Roelof online publiceert.

Door Roelof’s blog te lezen, krijg je inzicht in zijn leven als karpervisser. Hij schrijft onder meer over zijn werk als docent sportvisserij en redacteur. Daarnaast passeren belevenissen, successen en teleurstellingen de revue. Bij het lezen van hoogwaardige blogs als ‘Dertigponders’, ‘Alfa-aap’ en het onlangs gepubliceerde ‘Kansloos en radeloos’, zal menig karpervisser zichzelf herkennen.

Uiteraard vind je op zijn blog informatie over de nieuwste producten van JRC, Gulp! Carp en Penn. Rechtstreeks uit het veld! Roelof is betrokken bij de ontwikkeling van veel producten en het zal niet de eerste keer zijn dat hij met een wereldprimeur komt. Toen hij de eerste foto’s publiceerde van de Penn Spinfisher V werpmolen, werd dat gelijk opgepakt door de internationale pers.

Wil je een kijkje nemen in het leven van de man die van karpervissen zijn beroep heeft gemaakt? Bezoek dan www.roelofschut.nl.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *