Twaalfde jeugdkamp KCN in september

KCNOp 6, 7 en 8 september 2013 zal alweer het twaalfde jeugdkamp van de KCN plaatsvinden. Dit wordt wel een heel speciaal kamp en wel omdat we deze in samenwerking doen met niemand minder dan Flexible Carpfishing, het bedrijf wat alles weet over de Vinkeveense Plassen.

Daarnaast zal er veel inbreng zijn van het magazine Karper tijdens dit kamp. We vissen vanaf de eilanden op de plas met kans op wel hele dikke vissen, uiteraard worden de boten van Flexible Carpfishing ook ingezet. Naar ons idee een kamp waar je als jeugdlid gewoon aan mee moet doen.

 

Wat er ook gaat veranderen is de begeleiding. Op dit kamp gaan er dit keer echte cracks mee waaronder Jeroen Helfferich, Frank Huisman, The Dude, Arnout Terlouw (voor korte tijd), Joop Butselaar en nog vele anderen. Houd daarvoor het forum van de Karper Club Nederland in de gaten. Zo hebben we van elke discipline van onze sport iemand die daar van alles over kan uitleggen, daarnaast uiteraard op de zaterdagavond de BBQ.

Doordat we maar een beperkt aantal mensen mee kunnen nemen, is het raadzaam je zo snel mogelijk op te geven. Mensen die ooit met ons mee zijn geweest en hebben voorrang. Leeftijd van 13 tot en met 19 jaar. En vol is echt vol! Meer informatie info@karperclubnederland.nl.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *