Razor X Boat hengel van JRC

frame-jrcHet karpervissen met of vanuit een boot stijgt enorm in populariteit. Of het nu is om plekken te kunnen bereiken die anders niet bevist kunnen worden of om snel boven de vis te kunnen komen in verband met obstakels of een weelderige plantengroei op de bodem van het water dat men bevist, feit is dat je met de boot veel mobieler bent en moeilijke situaties beter de baas kunt zijn. Een minpunt van het bootvissen is eigenlijk altijd dat de normale 12 en 13 voets hengels te lang zijn om fatsoenlijk een vis te drillen en landen vanuit de boot.

 

JRC is hier goed op ingesprongen een heeft in reactie daarop de Razor X Boat hengel ontwikkeld. Deze schitterende, parabolische, 10 voets hengel neemt alle negatieve punten weg die de 12 en 13 voets hengels met zich meebrengen tijdens het boot vissen.

Hier hebben veel vissers op zitten te wachten. Naast het gebruik van deze hengel voor de bootvisserij is deze hengel ook zeer goed inzetbaar voor de struinvisserij en krappe stekken waar veel hengels net even te lang zijn. Ook voor het drillen vanaf een hoge wal is deze 3,00 meter hengel een ideale uitkomst doordat je de vis dichter bij de wal kunt krijgen wat het landen van de vis weer vergemakkelijkt.

foto1

foto2

De Razor X Boat is verkrijgbaar in 2 versies, de 2,75 en de 3,00 lb. Zo op het eerste gezicht zal dit misschien wat zwaar lijken maar niets is minder waar. De dril eigenschappen zijn subliem te noemen en de 2,75, die ikzelf gebruik, gaat tot in het handvat krom. Het is een hengel met veel dempend vermogen. Naast al deze voordelen is het ook nog eens een mooie, slank afgewerkte blank, dus absoluut geen bezemsteel. Een lust voor het oog.

Enige kenmerken van de Razor X Boat:

  • Zeer dunne glanzende blank
  • Transportengte van maar 1,55 meter
  • 40 T Japans Carbon
  • Zweer gevoelige lichtgewicht
  • SIC geleide ogen
  • 20 mm carbonlook reelhouder
  • Carbon lijnclip en gegraveerd JRC logo op afdekplaatje
  • Verkrijgbaar in 2 testcurves 2,75 lb en 3,00 lb.

foto4

foto5

Een hengel waar menig bootvisser blij van zal worden, maar ook voor die veel vanaf een hoge wal vissen of onder bruggen is dit een zeer interessante optie.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *