Onder water met de KCN

frame-kcnDe KCN, beter bekend als de KarperClubNederland, organiseert binnenkort een open dag waarbij zowel leden als niet leden van de vereniging van harte welkom zijn. Doel van de open dag is om eens te kijken hoe een onder water camerasetje er nou precies uitziet, wat je er allemaal voor nodig hebt. Maar ook vragen over prijzen en mogelijkheden komen aan bod. Allemaal vragen waar de mannen van KCN op de open dag een antwoord op kunnen geven.

Daarnaast is het natuurlijk sowieso leuk om ‘live’ mee te kijken op de bodem. De locatie van deze open dag wordt nog even stil gehouden. Dit omdat sommige plekken bij mooi weer al snel overbevolkt zijn door strandmensen, en we willen indien nodig tot het laatste moment kunnen switchen qua locatie zonder mensen de verkeerde kant op te sturen door achterhaalde info. Wel lastig m.b.t. tot voorvoeren maar dat risico moeten we maar nemen.

We zullen belangstellenden via Facebook en sportvissen.blog.nl op de hoogte houden en we hopen jullie te zien op zondag 9 juni, ergens in Flevoland….

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *