Nieuwe DVD Fox: “Carp Fishing Edges”

frame-foxHet begint een trend te worden in het Karperwereldje: het uitbrengen van een gratis product DVD. Ook Fox ziet kansen en bied binnen enkele weken hun 3 uur durende DVD “Carp Fishing Edges” gratis op de markt. 

De DVD wordt gepresenteerd door Ian ‘Chilly’ Chillcott en zijn team van consultants en ontwikkelaars. De DVD gaat in op de laatste 6 testmaaanden van Fox hun nieuw op de markt te brengen Edges range. Uiteraard bevat de DVD een hoop bruikbare tips en tricks en niet te ontbreken onderwaterbeelden waar ook hier dikke karpers van meer dan 80lbs voorbij zwemmen. Een preview is er dus al, de exacte release datum nog niet, daar wordt wat geheimzinnig over gedaan. 

{youtube}8JopnmWNw5E{/youtube}

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *