Gratis onderlijnen van “The Dude”

frame-rigsInmiddels is het een enorme hype in het Karperwereldje aan het worden: onderlijnen van The Dude. Waar het in het begin nog een mysterie was wie hier nu achter zit, werd het al snel duidelijk dat het ging om Ton Hogenkamp uit Assen die al jaren aan de waterkant te vinden is. 

The Dude geeft elke week via YouTube duidelijk uitleg van diverse onderlijnen weer op film. Daarnaast vind je van deze onderlijnen ook nog eens duidelijke foto op zijn facebook pagina. En wanneer je niet zelf wilt knopen, dan is er goed nieuws: binnenkort zullen zijn onderlijnen / end tackle pakket in de winkels komen te liggen onder de naam The Dude onderlijnen. De onderlijnen gaan € 1,95 kosten en het moet gezegd worden: dat is geen geld voor handgeknoopte kwaliteits onderlijnen. 

Binnekort zijn deze onderlijnen dus op de karpermarkt te vinden en is The Dude al druk aan het knopen, labeltjes drukken etc.. Om dit alles te vieren is er nu een leuke actie op Facebook. Delen en liken dus! https://www.facebook.com/TheDudeOnderlijnen

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *