Speciaal voor de jeugdige karpervissers: het KCN Jeugdkamp

frame-kcnVan vrijdagmiddag 10 mei t/m zondagochtend 12 mei organiseert de “Karper Club Nederland” in samenwerking met Karper-magazine, Rod Hutchinson en Karperhoek Hoogeveen een jeugdkamp voor jeugdige karpervissers aan de Lage Vaart in Flevoland

Naast een heleboel gezelligheid gaan we ons tijdens dit kamp vooral bezighouden met een belangrijk stukje educatie: onderlijnen, aas en visveiligheid, alles zal aan de orde komen. En er is op zaterdagavond een heerlijke barbecue! Ook zullen er diverse bekende en onbekende ‘karpercracks’ aanwezig zijn om de jeugdige deelnemers te begeleiden. Er wordt gevist in koppels en op elke 2 kinderen zal een volwassen begeleider aanwezig zijn. Dit kamp is uitermate geschikt voor kinderen die voor het eerst willen gaan karpervissen en/of nachtvissen maar ook voor kinderen die al wat ervaring hebben. De kosten voor dit jeugdweekend bedragen 50 euro all-in: vissen, nachtvisvergunning, aas, op zaterdag een lunch en een barbecue en natuurlijk een ontbijt op de zondag plus kans op vele leuke en vette prijzen!

Voor meer informatie voor ouders en/of verzorgers kan je een mailtje sturen naar dit mailadres: info@karperclubnederland.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *