Aanvullingslijst 2013-2014- 2015 van viswateren beschikbaar

frame-vispasSinds eind maart is er weer meer water in de Gezamenlijke Lijst van Viswateren terecht gekomen, via de Aanvullingslijst van viswateren 2013-2014- 2015. Meer wateren zijn gekenmerkt als nachtviswater en er is een aantal correcties gedaan. Ondanks dit goede bericht, is het zinvol om elk jaar na te gaan of de door jou beviste stekken nog in de vergunning staan. Uit ervaring weten wij, dat je voor aangename verassingen kunt komen te staan…

 

In de van 2013 aanvulling (pdf) wordt onder meer een kleine wijziging m.b.t. de gesloten tijden voor winde en kopvoorn toegelicht. Diverse federaties hebben daarnaast in de aanvullingslijst verschillende wateren gekenmerkt als Nachtviswater of water waar je met drie hengels mag vissen. Tot slot vind je enkele verruimende correcties bij specifieke viswateren verspreid over heel Nederland.

De in deze aanvullingslijst (pdf) vermelde wateren zijn een aanvulling op de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2013-2014- 2015. In deze wateren mag worden gevist door de houder van een geldige VISpas, onder de algemene voorwaarden zoals vermeld in de Gezamenlijke Lijst en de voorwaarden zoals vermeld bij de verschillende federaties. Bij het vissen in de genoemde wateren dient u naast de VISpas en de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren een afdruk van deze pagina’s bij u te hebben.

Meer informatie over de aanvullingslijst is hier te vinden. Let op: Bij het vissen in de genoemde wateren dien je naast de (Kleine) VISpas en de (Kleine) Lijst van Viswateren een afdruk van deze pagina’s bij je te hebben. U is gewaarschuwd…

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *