Win een Ferrari bij de WCC 2013

frame-wccJe leest het goed, maak kans op een heuse Ferrari of 1 van de 2 Land Rovers bij het WCC van 2013.  De World Carp Classic heeft deze week haar social media pagina’s op Facebook, Twitter en YouTube aangepast. De winnaars van 2012, Peter Micula & Nobert Pongracz, zijn nu prominent in beeld; ben jij misschien de volgende in de rij? Je hoeft niet eens algeheel winnaar te worden om kans te maken op een Ferrari of twee Land Rovers! Veertig deelnemers aan de vijftiende editie van de World Carp Classic maken dit jaar kans op het winnen van deze extra prijzen.

Ander nieuws van de World Carp Classic website is dat Twan Boekelder en Maarten Gommers de voorronde gewonnen hebben die georganiseerd werd door Hans Sissingh van Carp Connections, deze overwinning geeft ze ook het recht mee te vissen aan het WCC op Lake Bolsena in Italië. De voorronde werd vervist op het Pure Fishing Resort onder zeer moeilijke omstandigheden, met harde wind en sneeuw… Allicht dat World Carp Classic onder betere omstandigheden gevist zal worden.

Voor nadere informatie: www.worldcarpclassic.com.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *