Nieuwe boilies bij Carpleader-baits

frame-carpleadersCarpleader-baits is een vrij nieuwe speler op de boiliemarkt. Desondanks hebben ze een zeer interessant assortiment boilies tegen aantrekkelijke prijzen. Nieuw voor 2013 bij carpleader-baits is een ‘fishy’ lever boilie. Wie niet bekend is met de vangstresultaten van leverpoeder en Digest Lever extract in een boilie, komt heel wat vissen tekort. 

Eclipse bevat ruime hoeveelheden van beide ingredi├źnten, maar gooit er nog eens een schepje bovenop door er tonijnmeel, LT vismeel, gemalen birdfood en salminol in te verwerken. Afgerond met een ├ęchte vis flavour, kan het niet anders dan vis opleveren.

carpleaders-baits

Eclipse kan lange tijd buiten de vriezer houdbaar blijven, mits donker en koel opgeslagen.
Nu te verkrijgen via www.carpleader-baits.com

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *