SPRO nóg groter aanwezig op de VISMA te Rotterdam!

frame-sproVrijdag 1 maart 2013 gaan zoals elk jaar voor duizenden sportvissers de deuren van Ahoy in Rotterdam weer open! Spro staat er dit jaar met een nóg grotere stand van meer dan 360m² om alle nieuwtjes voor het nieuwe seizoen uit te leggen.

Henk Simonsz is alle Visma-dagen op de stand van Spro aanwezig om uw Roofvis-vragen te beantwoorden en de allernieuwste ontwikkelingen op Roofvisgebied te laten zien én demonstreren. Ook zal voor het eerst de trailer vertoond worden van zijn hagelnieuwe snoek-DVD die binnenkort op de markt komt.

Ook het team Strategy/Strategy Baits is aanwezig met onder andere Pieter van de Werfhorst, die het gehele weekend met tips en tricks klaar zal staan om al uw vragen te beantwoorden.

Maar er is natuurlijk méér… wat dacht u van de nieuwste molens zoals de Hypalite, de Gigantis, de PowerDrive Spin en SuperCaster LCS. Allemaal waanzinnige molens met een perfect slipsysteem voor de zoet- en zoutwatervisserij.

foto1

STRATEGY BAITS- HIGH CONCENTRATED AMINOL-ASSORTIMENT
Het nieuwe High Concentrated Aminol assortiment is na een lange testfase dan eindelijk een feit, verse Aminol gecombineerd met twee top-flavours: Fruitmix en Sea Fish maakt het tot een onweerstaanbaar aas. We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten.

Strategy Baits Fruitmix & Aminol en Sea Fish & Aminol
Deze boilies zijn onder andere voorzien van LT-vismeel, een exclusief samengesteld mengsel van verschillende kruiden voor de Sea Fish en een mengsel van elkaar aanvullende fruitsmaken voor de Fruitmix. Beide boilie smaken volgepakt met een flink percentage Aminol maken deze boilies tot echte vangers! Werkelijk overal is over nagedacht; de juiste grofheid en textuur, een goede hardheid, een waanzinnige kleur en bovenal de goede balans tussen flavour en smaak. Boilies gemaakt door karpervissers, voor karpervissers! Naast de nieuwe ready made range; die verkrijgbaar zijn in 14mm en 20mm, zijn er ook bijpassende Fluo Pop-up Dumbbells in 12mm en 16mm, Critically Balanced Hookbaits in 14mm en 20mm, revolutionaire Hook-Sticks en High Concentrated Aminol liquid verkrijgbaar.

foto2

STAMINA IS BACK EN HOE?!
Eigenlijk hoeven we het onderlijnmateriaal Stamina niet aan u voor te stellen. Menig visser zal er vast wel eens naar tevredenheid mee hebben gevist. We hebben bewezen dat een betaalbare braid uit kan blinken in kwaliteit. Toch zijn we nu een stap verder gegaan. Maanden van research en development zijn verstreken om tot hét gewenste eindresultaat te komen. Het doel was om de bestaande Stamina nog soepeler, schuurbestendiger en sneller zinkend te maken; en dat is gelukt!
Ook hebben we extra aandacht geschonken aan de juiste kleurwaarden voor de Stamina. Het valt nu nog beter weg tegen de verschillende bodem typen.

foto3

Strategy Unhooking Crip
Een bijzonder degelijke onthaakmat waarin veiligheid voor de karper op de eerste plaats staat! Er zitten geen ritsen in deze mat; alles wordt vastgezet met klittenband. De mat heeft stevige opstaande randen zodat de vis er niet uit kan rollen. De bodem mat is extra dik zodat de vis goed beschermd ligt. Deze is uitneembaar zodat hij ook snel kan drogen. De afdek hoes hebben we uit één geheel gemaakt en is met klittenband te bevestigen. De vis kan er zo niet uitspringen en het dekt de vis volledig af tijdens het klaarzetten van je weeg en foto apparatuur. De afdek hoes is in zijn geheel oprolbaar en is vast te zetten aan de mat zodat het niet in de weg zit.
Naast de standaard maat bieden wij ook de XL uitvoering voor echte pro’s! Met de dikkere en grotere vissen die steeds vaker gevangen worden is dit geen overbodige luxe. De matten worden geleverd met sjorbanden om het geheel snel en gemakkelijk op te bergen.

foto4

Als klap op de vuurpijl hebben we de jaarlijkse Strategy Carp Guide, die afgelopen 5 jaar te verkrijgen was op de VISMA omgetoverd tot een gratis 52 pagina’s karpermagazine. Een magazine geschreven door onze consultants; boordevol artikelen, tips & tricks en nuttige wetenswaardigheden. Kom naar de SPRO / Strategy stand op de VISMA en laat je verassen!

foto5

SPRO ROOFVIS
Op het gebied van roofvissen mag je bij Spro wel even wat extra tijd uittrekken.

Henk Simonsz Godfather III
De Henk Simonsz Godfather hengels zijn sinds de introductie in 2003 een begrip. Na een jarenlange test- en ontwikkelingsperiode is de Godfather 3 dan eindelijk een feit! Een hoogwaardige doorontwikkelde nieuwe serie tophengels voor alle dropshot, verticaal, spin en trolling technieken binnen de roofvisvisserij. De complete serie zal te zien en voelen zijn op de VISMA. Laat u verrassen door de gevoeligheid en perfecte afbouw van deze juweeltjes.

foto6

Ikiru Crank en Mini Crank
Levensechte plugjes voor de zoetwatervisserij op snoek, snoekbaars, roofblei en baars.

Wij hebben deze plugjes zo ontworpen dat ze duiken tijdens het binnendraaien en in het water blijven hangen op het moment dat je stopt; vervolgens stijgen ze tergend langzaam weer naar de oppervlakte. Dit betekent dat als je een volger hebt en je stopt het met draaien de plug langer in het gezichtsveld van de vis blijft staan… de aanbeet volgt vaak tijdens het langzaam stijgen van de plug. Verkrijgbaar in super attractieve kleuren!

foto7

Komodo shads
Deze softbait laten wij maken in de USA en is voorzien van een aantal geweldige features en technische voordelen zoals het profiel, de body-vorm, de gedetailleerde kop en de grote ribbels onderop voor een levensechte actie. De shads zijn voorzien van speciale hook-pockets aan de bovenkant, de onder- en de zijkant. Deze zorgen dat de haak maar door een dun stukje shad hoeft te prikken waardoor je de haak sneller kan zetten. De pedaalstaart en het speciale materiaal zorgen ervoor dat deze shads zowel langzaam als snel gevist kunnen worden; afhankelijk van de situatie. De Komodo Shads zijn revolutionair goed voor het verticalen maar ook zeer geschikt voor dropshotten of bijvoorbeeld het vissen met weighted en non-weighted wormhaken in combinatie met een Texasrig.

foto8

Verder op de Spro stand zal Henk Simonsz u nog enkele schitterende primeurs laten zien die nog niet eerder zijn vertoond en over enkele maanden op de markt gaan komen!

Darter Jigheads
Deze loodkoppen zijn speciaal ontwikkeld voor het trollen en backtrollen met allerlei shads. Van klein tot groot, op zout en zoet kunt u nu uw gewenste techniek gebruiken zoals hij is bedoeld. De koppen zijn mooi gestroomlijnd en geven nauwelijks weerstand onder water. Gebaseerd op de populaire, extra sterke en scherpe Gamakatsu jig haken; 4/0 – 6/0 -8/0 – 10/0 en 18/0 !

foto9

FastFWD Tidal Wave
Een absolute topper in het Spro assortiment is deze Tidal Wave in 4,50 en 5,00m waarover door de leden van het Spro team al tijdens de testfase veel lof uitgesproken is. Snaar strakke, extreem slanke hengels en een zeer luxe afwerking. De Tidal Wave hengels zijn afgebouwd met een originele Fuji DPS molenhouder en originele Ring Lock Typhoon geleideogen met chrome-plated 316 RVS Quad Leg design frame met NanoLite ring. Dit alles komt natuurlijk ook de werpeigenschap ten goede, en die liegt er niet om!

foto10

Wij begroeten u graag op de VISMA!

Team SPRO
Meer informatie op: www.spro.eu

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *