Jeugdkamp KCN op de lage vaart

frame-kcnAfgelopen jaar was het KCN jeugdkamp op plas Sassenhein weer een groot succes, vandaar dat we in de herhaling gaan. 

Maar, dit keer wordt het nog weer beter en educatiever. Ditmaal zal er gevist worden op de Lage vaart. De exacte plaats wordt nog bekend gemaakt.

Datum: 10-11-12 mei
Aanvang: Vrijdag 10 mei om 19.00 uur tot zondag 12 mei tot 12.00 uur

foto2

Dit alles is in samenwerking met karpermagazine, Rod Hutchinson, Karperhoek Hoogeveen, Opnieuw kunnen er 24 jeugdleden meedoen aan deze nu al zeer bekende jeugdkampen van de KCN. Naast een heleboel gezelligheid gaan we ons dit kamp meer bezighouden met een belangrijk stukje educatie: onderlijnen, aas en visveiligheid, alles zal aan de orde komen. Uiteraard zaterdagavond onze bekende Barbecue!

Ook zullen er diverse “bekende en onbekende karpercracks” aanwezig zijn voor de nodige uitleg. Uiteraard zullen we weer in koppels vissen met een begeleider op elke twee kids, die je alle karper kneepjes kan bij brengen.

foto1

Dit kamp is uitermate geschikt voor de mensen die voor het eerst willen gaan karpervissen en/of nachtvissen. Omdat de hoge vaart niet het moeilijkste water is zal de kans erg groot zijn dat er goed gevangen gaat worden en dat is toch de bedoeling? De kosten zijn 50 euro all-in: vissen, meer dan genoeg aas, op zaterdag een lunch en een Barbecue en natuurlijk een ontbijt op de zondag en kans op vele leuke en vette prijzen!

Aangezien onze kampen erg gauw vol zitten is de aanmelding pas geldig als het geld op onze rekening staat. Voor aanmelding vul je het formulier in onderaan deze pagina. Voor meer informatie voor ouders en/of verzorgers even deze link gebruiken.

Of stuur een e-mail naar:  info@karperclubnederland.nl Wees er wel snel bij, want vol is echt vol deze keer…..!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *