Strategy groots aanwezig op CARP 2013!

frame-strategyStrategy is natuurlijk in 2013, ook weer van de partij op het grootste karperevenement van de BeNeLux. Dit jaar nóg groter en met nóg meer nieuws in de assortimenten van Spro, Gamakatsu, Strategy en Strategy Baits! Hieronder alvast een voorproefje van onze nieuwste ontwikkelingen.

 

STAMINA IS BACK EN HOE?!
Eigenlijk hoeven we het onderlijnmateriaal Stamina niet aan u voor te stellen. Menig visser zal er vast wel eens naar tevredenheid mee hebben gevist. We hebben bewezen dat een betaalbare braid uit kan blinken in kwaliteit. Toch zijn we nu een stap verder gegaan. Maanden van research en development zijn verstreken om tot hét gewenste eindresultaat te komen. Het doel was om de bestaande Stamina nog soepeler, schuurbestendiger en sneller zinkend te maken; en dat is gelukt!
Ook hebben we extra aandacht geschonken aan de juiste kleurwaarden voor de Stamina. Het valt nu nog beter weg tegen de verschillende bodem typen.

Stamina visual

STRATEGY BAITS- HIGH CONCENTRATED AMINOL-ASSORTIMENT
Het nieuwe High Concentrated Aminol assortiment is na een lange testfase dan eindelijk een feit, verse Aminol gecombineerd met twee top-flavours: Fruitmix en Sea Fish maakt het tot een onweerstaanbaar aas. We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten.

STRATEGY BAITS FRUITMIX & AMINOL en SEA FISH & AMINOL
Deze boilies zijn onder andere voorzien van LT-vismeel, een exclusief samengesteld mengsel van verschillende kruiden voor de Sea Fish en een mengsel van elkaar aanvullende fruitsmaken voor de Fruitmix. Beide boilie smaken volgepakt met een flink percentage Aminol maken deze boilies tot echte vangers! Werkelijk overal is over nagedacht; de juiste grofheid en textuur, een goede hardheid, een waanzinnige kleur en bovenal de goede balans tussen flavour en smaak. Boilies gemaakt door karpervissers, voor karpervissers! Naast de nieuwe ready made range; die verkrijgbaar zijn in 14mm en 20mm, zijn er ook bijpassende Fluo Pop-up Dumbbells in 12mm en 16mm, Critically Balanced Hookbaits in 14mm en 20mm, revolutionaire Hook-Sticks en High Concentrated Aminol liquid verkrijgbaar.

adv Aminol

SPICY BANANA
Een boilie met een pittig karakter. Textuur en grofheid van deze bol maken dat flavours en smaken goed vrij kunnen komen. Om hem zo pittig te krijgen zijn er onder andere Cayenne en Chilly pepers toegevoegd; de witte en rode schilfers zijn duidelijk zichtbaar!

spicy banana

ORIENTAL CURRY
Een boilie waarmee we een totaal andere weg ingeslagen zijn. Dit aas is in vele opzichten afwijkend van de standaard. Wat er voornamelijk uitspringt, is dat we in dit aas alleen maar natuurlijke specerijen en ingrediënten gebruikt hebben. Diverse vlees- en viskruiden, grove peperkorrels en natuurlijk een basis mix van hoogwaardige kwaliteit, zonder het gebruik van flavours! De geur en smaak van deze boilies zijn simpelweg onweerstaanbaar en dat merk je snel genoeg!

oriental curry

VAREN, VOEREN, VANGEN

STRAT 160 OPBLAASBARE RUBBERBOOT
Wie wil nou niet graag een boot meenemen om accuraat te kunnen voeren, peilen en hengels te positioneren. Vaak is een boot meeslepen een hels karwei en wordt deze vaak thuis gelaten. De STRAT-160 inflatable brengt uitkomst. Een handzaam bootje met een zeer gering gewicht. Het bankje is verstelbaar zodat je met roeien de gewenste afstand kunt bepalen. Tevens heeft de boot een spiegel zodat er een elektromotor op bevestigd kan worden. De boot is zo klein dat hij opgeblazen in een station of bestelwagen past. Zo kun je de boot opgeblazen meenemen. Heb je een kleinere auto, ook geen probleem. De boot is binnen 5 minuten op te pompen! Belastbaar tot 180kg. De boot wordt geleverd met pomp, peddels, reparatiesetje en een stevige draagtas.

Like de Strategy facebook pagina en maak kans om een Strat 160 te winnen! Had je al geliked, deel dan het bericht. Misschien ben jij de gelukkige winnaar?!

Actie

STRATEGY BAIT SPOON
Ideale voerscheppen voor het voeren op de korte tot middellange afstand. Perfect voor het voeren van partikels, voerballen, pellets, boilies en ander hard aas. De voerscheppen zijn stevig en worden geleverd met een korte carbon steel, EVA grip en een polsbandje. De koppen zijn los te schroeven waardoor ze desgewenst ook eventueel op langere stelen geplaatst kunnen worden.

SPOON

STRATEGY UNHOOKING CRIP
Een bijzonder degelijke onthaakmat waarin veiligheid voor de karper op de eerste plaats staat! Er zitten geen ritsen in deze mat; alles wordt vastgezet met klittenband. De mat heeft stevige opstaande randen zodat de vis er niet uit kan rollen. De bodem mat is extra dik zodat de vis goed beschermd ligt. Deze is uitneembaar zodat hij ook snel kan drogen. De afdek hoes hebben we uit één geheel gemaakt en is met klittenband te bevestigen. De vis kan er zo niet uitspringen en het dekt de vis volledig af tijdens het klaarzetten van je weeg en foto apparatuur. De afdek hoes is in zijn geheel oprolbaar en is vast te zetten aan de mat zodat het niet in de weg zit. Naast de standaard maat bieden wij ook de XL uitvoering voor echte pro’s! Met de dikkere en grotere vissen die steeds vaker gevangen worden is dit geen overbodige luxe. De matten worden geleverd met sjorbanden om het geheel snel en gemakkelijk op te bergen.

Strategy Unhooking Crip

Strategy Cradle
Deze Carp Cradle is een zeer veilige onthaakmat; de karper ligt als het ware in een bed. Het frame is stevig en inklapbaar om eenvoudig te transporteren. Een met velcro te bevestigen, eendelige afdekhoes zorgt ervoor dat de karper er niet uit kan springen. Aan de zijkant bevind zich een opbergzakje waar je bijvoorbeeld een bewaarzak, unster of medi-kit paraat kunt houden. De bijgeleverde ‘knee flap’ zorgt ervoor dat je ook in nat gras je broek droog en schoon kunt houden.

Strategy Cradle

Kortom, veel nieuwe innovatieve producten en als klap op de vuurpijl hebben we de jaarlijkse Strategy Carp Guide, die afgelopen 5 jaar te verkrijgen was op Carp Zwolle omgetoverd tot een gratis 52 pagina’s karpermagazine. Een magazine geschreven door onze consultants; boordevol artikelen, tips & tricks en nuttige wetenswaardigheden. Kom naar de Strategy stand op Carp Zwolle en laat je verassen!
Geen standaard product catalogus maar een écht karper magazine

Cover

Om al een beetje in de sfeer te komen, onthullen we hier alvast de trailer van een zomers Italië, waar Pieter van de Werfhorst en Martijn van Ommen een geweldig avontuur beleefden. Op Facebook kwamen er af en toe al wat beelden voorbij maar op Carp 2013 zal de film in zijn volledigheid te zien zijn op de stand van Strategy.

{youtube}yG25A7FOPvs {/youtube}

We begroeten je graag op Carp Zwolle, tot dan, ben jij er ook bij?

Team Strategy

Voor meer informatie: www.spro.euwww.gamakatsu.euwww.strategycarp.euwww.strategybaits.eu

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *