Gratis boilies tijdens (en na) Carp Zwolle!

frame-gulpGulp! Carp geeft tijdens de karperbeurs Carp Zwolle zakjes van 400 gram boilies weg. Gratis! Deze zijn af te halen op de stand van JRC/Berkley, nummer 421 in hal 4. Maximaal één zakje per persoon!

Alsof dat niet genoeg is, kun je de (lege) actieverpakking inleveren bij de Gulp! Carp hengelsportwinkelier. In ruil daarvoor, krijg je bij de aankoop van 2 kilo Gulp! Carp boilies 1 kilo extra. Ook gratis! Dit betekent dat je 3 kilo boilies krijgt voor de prijs van 2 kilo!

Boilies van Gulp! Carp bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige wateroplosbare lokstoffen. De verteerbaarheid van de boilies is zeer hoog en de voedingswaarde is afgestemd op de behoefte van de karper.

Deelnemers aan deze fantastische actie krijgen in totaal maar liefst 1400 gram boilies gratis! Mis deze actie niet en kom tijdens Carp Zwolle langs op de stand van JRC/Berkley Gulp! Carp. Maak tevens van de gelegenheid gebruik om u vragen over de producten van Berkley Gulp!Carp aan ons team te stellen. Aanwezig zijn onder andere onze productontwikkelaars Frans de Cuelaer en John Procnow.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *