Roeien met de riemen die je hebt

frame-prolineIn samenwerking met KSN Regio Zwolle organiseert Pro Line tijdens Carp Zwolle 2013 een ludiek spel. Bij de Voerbotenvijver staan namelijk twee roeimachines opgesteld, waarop je kunt laten zien dat je een doorgewinterde karpervisser bent.

Tegen een betaling van een kleine vergoeding, die volledig te goede komt aan de Spiegelkarperprojecten in de Regio, ding je mee naar een prachtige prijs. Dan mag je jezelf namelijk 5 minuten uitleven op een van de roeimachines. De winnaar van het klassement, degene die de meeste meters heeft geroeid die dag, ontvangt van Pro Line een gloednieuwe Commando 200 ter waarde van € 595,00!

Commando-Boat-200

Deze rubberboot van twee meter lengte is op de markt gebracht op verzoek van de vele karpervissers die de 160XS net wat te klein vonden. Doordat de Spiegel ver naar achteren is geplaatst kun je perfect roeien in deze kwalitatief hoogwaardige boot. Qua transportgemak heeft de boot echter niets ingeboet, zo wordt hij geleverd in een luxe rugzak en is hij gemakkelijk mee te nemen naar de waterkant. Wil jij kans maken op deze mooie prijs en durf jij de uitdaging aan?

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *