Visie en ontwikkeling bij Vortex Karperboten

frame-karperbootshopVortex Karperboten zijn al jaren een begrip in de karpervisserij. Een groene Karperboot staat voor een Vortex, staat voor kwaliteitsmateriaal! Volgend jaar bestaan deze specialistische Karperboten 10 jaar en dat geeft gelegenheid tot het uitbrengen van een gelimiteerd jubileum model. In de loop van 2012 is er mede door Arjan Verkoelen een Vortex Karperboot Limited Edition ontworpen die alle eigenschappen van de uitgebreide lijn weet samen te vatten in één boot. De presentatie van deze Limited Edition Karperboot zal zijn op Carp 2013 in Zwolle en in de pre sale is dit gelimiteerde model online te bestellen bij De Karperbootshop.

De prijs voor dit gelimiteerde model is vastgesteld op 895,00 Euro. Deze Vortex 270 LE is voorzien van een uitneembaar stevig Airdeck, opblaasbare kiel, rondom voorzien van functionele features zoals softe handgrepen, een 8 tal RVS ogen die op strategische plekken verlijmd zijn op de boot om materiaal aan vast te maken. Tevens is er de bekende gelamineerde spiegel met anti inwateringstrip gemonteerd, dikke slijtstrips, de waterkerende stootlijst, het unieke zelfloossysteem, en de solide bevestiging van de aluminium zitbank maken de boot af. uiteraard wordt iedere boot geleverd inclusief roeiriemen, een plakset, een voetpomp en een solide draagtas.  

vortex-2013

Alle kenmerken van de Vortex Karperboten zijn samengevoegd in één model. Kortom een karperboot die voor opzienbaring gaat zorgen. In aanloop naar het 10 jarig bestaan is Vortex vanaf 2012 gaan werken met een team van consultants uit de Benelux. Gerenommeerde vissers die een scala aan verschillende typen van karpervisserij beoefenen waarbij het gebruik van een boot doorgaans van doorslaggevend belang is in het behalen van het doel! Bekende en minder bekende jongens uit de Benelux scène die al jaren op hoog niveau meedraaien in de karperwereld en jaar in jaar uit op eigen wijze succesvol zijn in wat zij doen. In willekeurige volgorde kunnen we dan ook benoemen dat Ardy Veltkamp, Herwin Kwint, Mark Pansar, Willem Verspoor, Daniel Takken, John Caeyers, Dennis Hellings, Barrie Wispels, Erwin Oosterhof, Martin Post, Hans van den Brink en Ed Skillz toegetreden zijn tot het team van Vortex. De Vortex consultants worden binnen de Benelux aangestuurd door Arjan Verkoelen van Dé Karperbootshop.  Voor meer informatie aangaande Vortex Karperboten www.karperbootshop.nl  

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *