To the Maxx Carpshow

Maxx CarpshowOp 10 maart 2013 zal er, ter vervanging van het CarpEvenTT, de beurs To the Maxx Carpshow plaatsvinden (door een andere organisatie). Deze beurs zal één dag plaatsvinden op een toplokatie: in het Maxx complex te Hoogeveen. Geen veehal, maar een hal met een luxe en erg mooie uitstraling. Het wordt  gehouden op de zondag omdat is gebleken dat op iedere beurs deze dag het hoogste bezoekersaantal heeft en de zaterdag staat vaak in het teken van sport en andere activiteiten.

De uitstraling die wij gaan brengen is luxe en warmte, met de nadruk op informatie. Aan de hand daarvan zullen wij ook een selectie gaan maken van de standhouders.

Wij willen standhouders de kans geven die niet op de grote beurzen staan maar zeker wat kunnen laten zien. Doordat wij de kosten erg laag gaan én kunnen houden is het leuk voor iedereen om er aan mee te doen. Zie deze beurs dan ook niet als een concurrent van Carp Zwolle, maar meer als een aanvulling en uitbreiding hierop. Op de benedenvloer van het Maxx complex hebben wij een beursvloer van 2000 vierkante meter en op de 1e etage een Grandcafé en diverse zalen waar we lezingen en workshops gaan brengen.

maxx-carpshow

Het complex is erg luxe en zal daardoor een totaal andere uitstalling gaan brengen aan het beursgevoel, vaak horen we “het is koud en kaal”, met deze locatie is dat verleden tijd!

Waar de nadruk op zal liggen is informatie en kennis en niet op platte pallet-verkoop. Het idee van deze show hebben we uit Engeland, waar er meer worden gegeven dan in Nederland, deze worden altijd druk bezocht en zijn altijd zeer gezellig (zoals de 5 Lakes Show). Naast het complex ligt tevens een water waar we zeker ook gebruik van gaan maken.

Uiteraard zal de PR en marketing vanaf nu op gang gaan komen zodat iedere karpervisser weet dat deze beurs er aan staat te komen. Ook zal zeer binnenkort de website voor deze beurs de lucht in gaan. Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang van deze nieuwe beurs.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *