Nieuwe producten Fox 2013

FoxDe afgelopen week, heeft Fox reeds een aantal interessante nieuwe producten voor 2013 laten zien.

Erg interessant is de nieuwe Supa Brolly wat rond Februari / Maart beschikbaar zal komen. De Supa Brolly is een paraplu / brolly met een uitritsbaar en verwisselbaar front systeem. Je kunt kiezen uit een normale front waarvan de `ramen` open geritst kunnen worden )zijn afgewerkt met muskietengaas’ of voor in de zomer een front van volledig muskietengaas. De gehele Supra Brolly kan op diverse plekken stevig vastgezet worden door middel van diverse stevige bivvypeggs. De Supra Brolly geleverd met heavy-duty draagtas met 4 storm palen, een heavy duty grondzeil en 2 frontpanelen. Prijzen zijn nog niet bekend.

Fox Supra Brolly

Daarnaast kwamen we de Fox Combo Chair tegen. Deze stoel kan op diverse manieren gebruikt worden. De FX Combo kan worden gebruikt als een standaard lage stoel. De stoel beschikt over zachte stof de rugleuning en zitting zijn bedekt met een hoge lading dichtheid schuim net als in de Flatliner bedchair. Ook bevat de FX COmob de unieke ‘Twist-Lok’ poten. Daarnaast kan de Combo FX stoel ook gebruikt ook worden op je stretcher. Door de de versterkte achterstekant van de stoel uit te schuiven, kun je deze over de breedte van je stretcher leggen waardoor je een hogere zit hebt. Bijkomend voordeel hierbij is, dat je niet de hele dag gebogen op je stretcher hoeft te zitten en zo onnodig je elastieken zit uit te rekken

Fox Combo Chair

{youtube}HgpZ7tOYQ3o{/youtube}

 

En als laatste komt Fox met een nieuwe range Black label hangers en swingers. Deze compleet nieuwe range is volledig naar eigen wens aan te passen. Je kunt er voor kiezen om ze te gebruiken als hanger of als swinger, met gootsteenketting of met hun `Dacron cord`. Daarnaast is er een nieuwe lijnclip bedacht Krijg je slechts een paar piepen, of een lijnzwemmer, dan zal de lijn uit de eerste klem loskomen en vervolgens blijven steken op de twee ballen die boven in de kop van de biteindicator zitten. De lijn komt pas daadwerkelijk los zodra je de hengel van de steun pakt. Een interessante theorie en ik ben benieuwd naar de praktijk.

Fox-black-range-indicators

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *