Korda State of Art Underwater DVD7

KordaEnkele jaren geleden verraste Korda de hele karperwereld met hun eerste dvd State of Art Underwater. Heldere onderwaterbeelden waarop heel duidelijk het gedrag van karper bestudeerd kon worden. Beelden die veel te weeg hebben gebracht onder de karpervissers. Het pionieren van Korda met deze onderwaterbeelden heeft zijn vruchten afgeworpen, want inmiddels zijn er al 6 DVD’s verschenen. En je raad het al, deel 7 komt er aan! 

De Underwater Part 7 DVD heeft als titel: Unlocking the Day-Ticket Code en de teaser ziet er erg veelbelovend uit!

{youtube}S5m1reEYTsE{/youtube}

Ook in deel 7 zal er door het Korda team weer boven en onder water gefilmd worden. De opnames zijn gemaakt op het Linear complex van St.Johns lake. De zoektocht in deze DVD gaat met name over “The Plated”. Een prachtige volschub spiegel waarbij het gewicht in het niet valt t.o.v. de schoonheid van deze vis.

The Plated volschub spiegel

Volgens ingewijden, moet dit de beste onderwater DVD van Korda zijn tot nu toe. De totale kosten voor het maken van deze DVD liggen op ongeveer £200,000. De release datum voor de Underwater Part 7 DVD is ergens in November en in ieder geval ruimschoots voor Kerst.

Unlocking the Day-Ticket Code

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *