Shimano Masters of Carp 2012

frame-shimanoLet op: er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar. Wil je meedoen aan dit unieke evenement? Geef je dan snel op! 

Altijd al mee willen doen aan een heuse endurowedstrijd? Dan is dit je kans! Van 15 tot 18 november 2012 vind op Domaine de Pimprez in Frankrijk voor de eerste keer het Shimano Masters of Carp 2012 plaats. Deze vierdaagse endurowedstrijd voor koppels zal gaan uitgroeien tot een groots jaarlijks terugkerend evenement!

 

Shimano Masters of Carp
Er zal gevist worden in koppels, met maximaal 2 hengels per persoon. Er zal gestreden worden om een schitterende prijzentafel welke beschikbaar is gesteld door hoofdsponsor Shimano. In totaal kunnen er slechts 14 koppels meedoen dus wees snel bij en schrijf je in, want vol=vol. Meer informatie of je aanmelden kan hier.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *