Karperwedstrijd op de Lage Vaart

Sportvisserij MidWest NederlandIn de Nacht van de Nacht, van 27 op 28 oktober, organiseert Sportvisserij MidWest Nederland samen met HSV Lelystad en HSV Ons Genoegen – Almere een karper viswedstrijd. Er is maar beperkte ruimte, dus wees er snel bij. Vol = vol!

Het wedstrijdparcours Lage Vaart ligt aan de Trekweg tussen de Vaartplas en Blauwe Brug (Praamweg). Er is ruimte voor 22 koppels. De wedstrijd start op zaterdag 27 oktober om 7:00 met de loting en duurt tot 28 oktober 14:00. De inschrijving is volgens het principe vol=vol, dus klik hierom je direct aan te melden, kosten bij deelname zijn 30 euro.

 

Het gedeelte van de Lage Vaart waar de wedstrijd wordt gehouden, is via deze link te bekijken. Het oranje gemarkeerde gedeelte is de plek waar de wedstrijd plaatsvind.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *