Speciaal “Carpsquare” tijdens Hengelsport- en Visbotenbeurs 2012

frame-hengelsportbeursDe Jaarbeurs Utrecht is vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december 2012 met ruim 100 exposanten en 18.000 m2 hét hengelsportdomein van Europa. De Hengelsport- en Visbotenbeurs wordt dit jaar uitgebreid met een groot karperplein (www.carpsquare.nl).

Carpsquare
Steeds vaker kwam de vraag naar een speciaal karpergedeelte binnen de beurs. Met Carpsquare ontstaat een beurs in de beurs, een speciaal karperplein met alles voor de karpervissers.

Het speciaal ingerichte karperplein vormt een compleet aanbod van karperbenodigdheden, aas en bijbehorende accessoires. Er komen veel stands van grote en kleine leveranciers uit binnen- en buitenland. De allernieuwste karperproducten kunnen bewonderd en aangeschaft worden en experts geven tips en advies over diverse aspecten van het karpervissen. Jeugd is met nadruk uitgenodigd. Dagelijks ontvangen de eerste 300 bezoekers t/m 16 jaar een gratis hengel door middel van een speurtocht.

carpsquare

Wat is er te zien?
Er zijn vele stands aanwezig van grote (en kleine) leveranciers uit Karperland. Het aanbod bestaat uit allerlei karpermaterialen zoals Hengels, Molens, Tenten, Rodpots, Beetverklikkers en de allernieuwste karpersnufjes en trends. Ook zullen er een aantal leveranciers van voerboten aanwezig zijn op Carpsquare. De voerboot is enorm populair en heeft de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Karpervissen wordt door deze technieken steeds makkelijker.

Ook zullen er vele gerenommeerde karpervissers en consultants van merken aanwezig zijn om u te adviseren. Vele nieuwtjes voor het nieuwe seizoen 2013 zullen al te zien (en te koop) ziin op dé Karperbeurs Carpsquare in Utrecht.

De afwisseling van voorlichting, lezingen, demonstraties, producten, verkoop, eten en drinken, vormt drie dagen lang een uitstekende mix voor een gezellig en inspirerend dagje uit voor het hele gezin. Voor meer informatie over elfde editie de Hengelsport- en Visbotenbeurs kunt u kijken op www.hengelsportbeurzen.nl.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *