Bart Voeten in JRC team

frame-jrcOnlangs is de bekende karpervisser Bart Voeten toegetreden tot het JRC Benelux team. Hij zal zich gaan bezighouden met het testen van materiaal en het meehelpen op beurzen en open dagen. Uiteraard zal Bart een grote steen bijdragen aan het nog beter op de kaart zetten van het brede assortiment van JRC.

Bart Voeten is voormalig Benelux recordhouder en draait al jarenlang mee in de top van de karpervisserij. Door de diversiteit aan wateren die hij bevist, draagt hij een schat aan ervaring met zich mee. Van dressuurwater tot stuwmeer en van scheepvaartkanaal tot zandafgraving; overal boekt ‘Den Bart’ aansprekend succes. Zijn doorzettingsvermogen en gedrevenheid grenzen aan het ongelofelijke.

bartvoeten

De reactie van JRC: “Wij zijn niet alleen verheugd, maar ook vereerd met de komst van Bart Voeten. Al jaren hebben wij een zeer goede relatie met hem. Naast een kundig en fanatiek karpervisser is hij ook uiterst betrouwbaar. Zijn ruime ervaring en objectieve mening zullen uiteindelijk leiden naar een nog hogere kwaliteit van onze producten en een verbetering van het assortiment. Daarnaast past hij als persoon perfect in het team. Bart werd al enorm gewaardeerd door de teamleden, dus zijn toetreding zal de onderlinge band alleen maar verstevigen. Bij JRC staan teamleden namelijk niet op zichzelf. Onze teamleden zijn ‘down to earth’ en willen elkaar graag ondersteunen en versterken. Deze bedrijfsfilosofie zal leiden tot een nog sterkere marktpositie.”

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *