Verslag van de eerste wedstrijd NTC

frame-sportvisserijnederland-ksnDe eerste Nationale karperwedstrijd in het bestaan van organisatoren Sportvisserij Nederland en de KSN is een doorslaand succes geworden. Van vrijdag 4 t/m zondag 6 mei werd aan een ruim vijf km lang parkoers van de Lage Vaart buiten Almere door de meeste koppels karper op de onthaakmat gebracht. Een prachtig parkoers met voor vrijwel alle koppels ruim plek om meerdere bivvys en domes te plaatsen, de goede vangsten van in totaal 78 schubkarpers, een prima sfeer onder de 39 deelnemende koppels (1 koppel had zich afgemeld) en 13 wedstrijdcontroleurs en juryleden en een drukbezochte prijsuitreiking zorgden voor een prima start van de eerste van de 4 wedstrijden van de Nationale Topcompetitie Karpervissen 2012.
Vrijdagmiddag was een manege twee km voor het parkoers even het honk van bijna honderd popelende karpervissers en controleurs. De verzegelde doos met de door de computer uitgevoerde loting werd door de voorzitter van de KSN Arjan Kempen verbroken en alle koppels kregen hun steknummer voor een van de vier vakken uitgereikt. Klik op de bijlage hieronder, voor het hele verslag van de eerste Nationale Topcompetitie Karpervissen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *