No Time to Sleep – PB Products

frame-pbproductsPB Products zal tijdens Carp Zwolle 2012 wederom opvallend aanwezig zijn, met onder meer een indrukwekkende nieuwe stand en een team van ervaren en deskundige consultants. U kunt bij het team van PB Products terecht voor alle nieuwtjes op het gebied van rigs, onderlijnmateriaal en de Hit & Run Loodsystemen.

No time to sleep

Gedurende beide dagen worden er doorlopend rigclinics verzorgt door Koen Koops, John Caeyers, Bart van Bezouw en Martin Post. Natuurlijk kun je bij deze ervaren vissers alles te weten komen over de nieuwste technieken en tactieken. De populaire Hit & Run Loodsystemen krijgen uiteraard uitgebreid aandacht!

HitenRun

Tijdens Carp Zwolle zal ook de nieuwe DVD ‘Caught in te Act’ worden gepresenteerd. Door een unieke samenwerking tussen Flexible Carpfishing en PB Products is er een schitterende DVD ontstaan waarbij karpers tot dik veertig pond worden gevangen voor de camera. In deze leerzame, Nederlands gesproken DVD, worden sfeervolle beelden afgewisseld met unieke onderwaterbeelden. Caught in the Act is tijdens Carp Zwolle exclusief verkrijgbaar bij de stand van Publishinghouse.

Cover DVD

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *