Strategy… Groots aanwezig op CARP 2012!

frame-strategySPRO is natuurlijk in 2012 ook weer van de partij op het grootste karperevenement van de Benelux.
Dit jaar nog groter en met nog meer nieuws in de assortimenten van Spro, Gamakatsu, Strategy en geheel nieuw voor 2012; Strategy Baits!  Hieronder alvast een voorproefje van onze nieuwe ontwikkelingen…


SPRO zet de aanval in met Strategy Baits®.

Na een gedegen marktonderzoek en gesprekken met verschillende mogelijke partners heeft Spro BV uiteindelijk gekozen voor een strategische samenwerking met KCB International (voormalig: Trigger Baits BV). Onder de naam Strategy Baits® zullen in eerste instantie 8 smaken boilies, pop-ups, fluo pop-ups en dips op de markt gebracht worden. De boilies kenmerken zich door de unieke prijs/kwaliteitverhouding. Strategy Baits boilies zijn rijkelijk gevuld en volgepakt met flavours en attractors die door de grove structuur perfect vrijkomen! Door samen te werken met de grootste leveranciers van levensmiddelengrondstoffen kunnen wij garanderen dat het aas geproduceerd is met verse ingrediënten! De boilies hebben de perfecte hardheid, hierdoor blijven ze minimaal 24 uur in tact op de hair en splijten ze niet wanneer ze met de voerpijp geworpen worden. Om de readymades te conserveren is gebruik gemaakt van een 100% biologisch conserveermiddel wat niet schadelijk is voor de vis en wat toch het aas zeker niet negatief beïnvloed, dit kan je ook proeven.

7 van de nieuwe smaken zijn de bewezen Sweet Pineapple, Sweet Scopex Cream, Garlic Robin Red Fish, Red Crab Squid, Red Hot Chili Garlic, Pink Peach en Strawberry Fish. De allernieuwste en waarschijnlijk meest verrassende flavour voor 2012 is: ‘The Cellution’, een zoete bol met een extreem grove structuur en een hoge instant attractie voor alle seizoenen. Door de structuur lekken de flavours en attractors snel uit. Deze boilie is verrijkt met geroosterde, grof gemalen hennep, kokos schilvers, kokosolie en een wateroplosbare kokosflavour. Natuurlijk bestaan er voor deze boilies ook de bijpassende pop-ups, fluo pop-ups en de dip.

foto1
  • Strategy Baits Boilies: 14mm en 20mm in zakken van 1KG en 2,5KG (advies prijs 1kg vanaf 7,95€)
  • Strategy Baits Pop-ups: 12mm en 20mm in potten van 50gr
  • Strategy Baits Fluo Pop-ups: 12mm en 20mm in potten van 50gr
  • Strategy Baits Dip & Soak: in flessen van 150ml
Januari 2012 Succes!

Knallend begin in 2012 voor Strategy Consultants Pieter van de Werfhorst en Saron Debets, die in een 5-daagse januari sessie in Frankrijk een uniek resultaat wisten neer te zetten met 76 karpers tot bijna 40 pond op de nieuwe Strategy Baits Sweet Scopex Cream en The Cellution!
Kom de film bekijken op de show, u gelooft uw ogen niet!

foto2


Gamakatsu PTFE Karperhaken; Perfecte haken voor Specialisten!

Na een lange ontwikkeling- en testfase zijn de nieuwste Gamakatsu karperhaken nu dan eindelijk een feit!
Alle modellen zijn voorzien van een duurzame PTFE-coating. Hierdoor zijn ze mat en perfect gecamoufleerd zodat elke reflectie geëlimineerd wordt.
Daarnaast zijn ze natuurlijk ook super glad om de inhaking te optimaliseren. Voor alle haken geldt dat ze voorzien zijn van een uiterst sterke en ultra scherpe Gamakatsu-punt. Een serie karperhaken door en voor specialisten!

foto3


Strategy End-tackle.

Op het gebied van end-tackle hebben we dit jaar niet stilgezeten, de langverwachte Zinkende Leadcore Fuzz Leader en het nieuwe Short Cut Fuzz Lood voor optimale camouflage van uw laatste meter zijn nu eindelijk een feit!
Tevens komen we met een nieuw Marker pakket, Imitatie aas, Chod rigs en nog veel meer…

foto4


Strategy Secretist range.

Nieuwe range Stoelen, Stretchers en Tenten gemaakt van hoogwaardig materiaal en unieke eigenschappen onder de naam Strategy Secretist.

De Secretist Stoelen zijn extra breed en hoog (min. 37cm) en zijn te verkrijgen met en zonder armleuningen. Tevens bezitten ze traploos verstelbare modderpoten.

Secretist Stretcher bezit een afneembaar fleece matras, traploos verstelbare modderpoten en heeft een extra verstevigde cocoon.
Afmetingen: 210×93,5x42cm

Ruime Secretist 2-Men Dome met opspan systeem, volledig getapete naden en T-bar schroefharingen.
Met 420D PU 5000mm doek, 30S heavy-duty grondzeil en heavy-duty 16mm aluminium buizensysteem is deze tent bestand tegen weer en wind!

foto5


Strategy Hardware.

Tevens heeft het complete Hardware pakket een flinke vernieuwing ondergaan met een compleet nieuw programma aan Slaapzakken, Rodpods, Tassen, Foedralen, Tackleboxen en een Trolley.

De Strategy Freewalker Carp Barrow voegt een nieuwe dimensie toe aan het fenomeen ‘karpertrolley’. Zo veel mogelijk spullen op een zo compact mogelijke kar. Ideaal met traploos verstelbare modderpoten. Volledig in lengte, breedte en hoogte verstelbaar.
Voorzien van een nekriem; hierdoor worden de schouders minder belast en zijn de armen vrij voor het dragen van eventuele losse spullen. De Freewalker Carp Barrow is perfect in hoogte verstelbaar waardoor er optimaal gedragen en gereden kan worden.

foto6

Het compleet nieuwe pakket zal te zien en te proberen zijn tijdens de beurs.
Ons team heet u van harte welkom op CARP 2012!

Voor meer informatie: www.spro.euwww.gamakatsu.euwww.strategycarp.euwww.strategybaits.eu

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *