Knalacties van Karper magazine op Carp Zwolle

frame-dekarperKom ook naar de Karper stand (nr 3) op Carp Zwolle 4 en 5 februari en profiteer van de volgende spectaculaire acties en aanbiedingen.


Tony Davies-Patrick signeert WILD CARP dvd

Globetrotter Tony Davies-Patrick komt ook weer naar de stand van Karper (standnr. 3). Hij signeert exclusief bij ons zijn nieuwe dvd: Wild Carp. Op deze dubbel-dvd trekt hij vanuit Italië door de Alpen naar Nederland en weer terug via Frankrijk naar Gran Canaria, waar ongekend mooie spiegelkarpers zwemmen. Zie ook het artikel in Karper 70 of kijk hier de trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=ZVqal0KWILs
Tonyopdestand640
Fotowedstrijd

Wie wint een geheel verzorgde vistrip naar Frankrijk aangeboden door ‘The Carp Specialist’? Iedere week tot aan Carp Zwolle, organiseert Karper op haar website een fotowedstrijd alle weekwinnaars maken kans op een schitterende hoofdprijs. Kijk snel op www.karper-magazine.nl. Jij maakt uit wie er uiteindelijk wint door te stemmen op de Karper stand. Door te stemmen maak je kans op een gratis Karper-magazine pakket met een abonnement, Karper hoodie en T-shirt!

GRATIS boilies en boiliepakketten!

Karper geeft in samenwerking met Pro Line gratis 500 gram zakjes met de nieuwe Furious 5 boilie weg. Als abonnee vul je het bonnetje in wat bij het blad zit en levert dit in bij de Karper-stand. We geven iedere dag 300 zakjes weg, wees er dus snel bij, op = op!

gratis boilies550

Ook geven we speciaal voor de jeugd 50 boiliepakketten van Xtra Baits weg. Ben je jonger dan 16 jaar? Kom dan naar de Karper-stand en haal de gratis KarperBINGO-kaart en misschien heb jij wel de winnende BINGO-kaart! Trekking is iedere dag om 12.00, 14.00 en 16.00 uur!

Nieuwe Karper-kleding!

Naast de nieuwe Karper Hoodies hebben we nu ook Karper T-shirts. Abonnees op Karper betalen slechts €14,95 en niet-abonnees € 19,95 voor dit schitterende shirt! Abonnees kunnen het T-shirt ook GRATIS bemachtigen door iemand anders Karper abonnee te maken. Jij en de nieuwe abonnee krijgen dan zo’n T-shirt!

karpertshirt

De nieuwe abonnee kan natuurlijk kiezen uit één van de vele schitterende welkomstgeschenken, zoals bijvoorbeeld het Solar End Tackle Pakket!

The Final Account van Kevin Nash

Ook voor de nieuwste dvd: The Final Account van Kevin Nash ben je bij Karper aan het goede adres. Heb je de vorige gemist? Geen nood, ook de dvd In Pursuit is bij ons verkrijgbaar, net als de gehele Korda’s Thinking Tackle serie en een Deense onderwater dvd. Verder hebben we ook de grootste collectie Nederlandse/Belgische en Engelse boeken van de hele beurs!

Extra Abonneevoordeel

Ben je Karper abonnee, dan profiteer je bij besteding van € 20,- van €5,- korting. Vergeet hiervoor niet het bonnetje mee te nemen uit Karper 70! Dit nummer ligt rond 31 januari op de deurmat.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *