Nieuw assortiment TackleShop.nl toegevoegd

frame-tackleshopDe hengelsportwinkel TackleShop.nl heeft veel nieuwe producten voor het komende seizoen toegevoegd in de karpershop van de winkel. Tevens ontvangen bezoekers van onze website extra korting!!!

De nieuwe artikelen zijn veelbelovend want er zitten veel innovatieve producten tussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Berkley NanoFil lijn die begint bij slechts 0.02 mm dikte en oploopt tot 0.20mm. Het is geen monolijn en geen gevlochten lijn maar een geheel nieuwe soort. De lijn is uitermate soepel en er is al menig visser die zijn werprecord met deze lijn heeft verbroken. Niet voor niets heeft de lijn de prijs voor Innovatie van het jaar  op de EFTEX gewonnen! Al vele vissers gebruiken de lijn en zijn er razend enthousiast over zoals op onze site te lezen is.

Verder heeft JRC voor het komende seizoen een aantal interessante producten ontwikkeld zoals markers en spods welke binnenkort leverbaar zullen zijn. Ook zijn er diverse bivvy’s, tenten, rodpods en beetmelders toegevoegd van JRC die zeker een vermelding waard zijn.
Ook van PB zijn er nieuwe producten want naast de gewone collectie van PB Products is ook het gehele Hit & Run systeem op voorraad waar je al eerder over hebt kunnen lezen op Karpervissers Online.

Ben je nog op zoek naar karperspullen of wil je de nieuwe producten al vast bestellen? Dan is dit het juiste moment want met actiecode “KARPERVISSERSONLINE” krijg je 10% korting op je gehele bestelling. Deze code is geldig t/m 24 december 2011, dus wacht niet te lang!

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Dan kun je bovenstaande code natuurlijk ook gebruiken. Producten die op voorraad zijn en voor 17 uur besteld , worden dezelfde dag nog verzonden en in de regel de volgende dag bezorgd.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *