De gloednieuwe website van Pro Line

frame-prolineAchter de schermen is de laatste maanden hard gewerkt bij Pro Line om de site in een compleet nieuwe jas te steken. Het resultaat is een uiterst overzichtelijke site boordevol informatie. Naast dat er natuurlijk het complete 2012 assortiment van Pro Line terug te vinden is, worden er ook tal van tips gegeven middels duidelijke teksten, verhelderende foto’s en productvideo’s. Zo wordt bijvoorbeeld in de Video Galerij sectie “How to use our products” uitgelegd hoe je de verschillende Tackle producten het best kan gebruiken aan de waterkant. De nieuwe site biedt dus veel meer dan alleen een overzicht van het assortiment. Hij draagt bij aan het realiseren van het gezamenlijke doel binnen Pro Line, namelijk om jullie meer en grotere vis te laten vangen!

Printscreen home page pro line

Afgelopen zomer is er door de leden van Team Pro Line veel tijd doorgebracht aan de waterkant en hebben we bergen videomateriaal opgenomen. Blijf de site dan ook volgen, want er zullen regelmatig nieuwe productvideo’s geplaatst worden. Naast videomateriaal van de laatste vangsten, zijn ook alle artikelen geschreven door de leden van Team Pro Line terug te vinden op de persoonlijke pagina’s van de betreffende fieldtester. Heb jij altijd al willen weten met welke rigs Niko Vervaet of een van de andere Teamleden zijn grote vissen weet te vangen, hou dan de “Rigs” button van de betreffende fieldtester in de gaten. Hieronder zal binnenkort namelijk stap voor stap uitgelegd worden hoe je de favoriete rigs van Team Pro Line zelf kan knopen. Genoeg leesvoer en informatie dus om je voor te bereiden op je volgende sessie!

Facebook pagina

Om de interactie tussen trouwe Pro Line gebruikers te vergroten, is de website volledig geïntegreerd met een eigen Facebook pagina. Dit is de plaats om jouw eigen ervaringen, vangsten, maar ook vragen te delen met andere Pro Line gebruikers. Daarbij blijf je met behulp van de Facebook pagina ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen Pro Line. Ook de leden van Team Pro Line bezoeken de Facebook pagina regelmatig, waarbij ze antwoord geven op vragen en hun laatste vangsten met jullie delen. Klik op de “Vind ik leuk” button en meld je aan, dan blijf je helemaal op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen Pro Line. Gelijktijdig is ook het officiële Pro Line YouTube kanaal gestart, waarop overzichtelijk alle video’s van Team Pro Line te bekijken zijn. Garant voor uren kijkplezier en wellicht inspiratie voor je aankomende sessie. Naast de laatste vangsten, zijn er namelijk ook tal van instructievideo’s te vinden waarin wordt uitgelegd hoe je de Pro Line producten het best kan gebruiken. Er liggen nog bergen filmmateriaal op de plank, zo zal eind Januari zal de eerste film van Team Pro Line gratis online verschijnen.

Bait Range

Zoals je ziet hebben ze bij Pro Line de laatste maanden niet stilgezeten en is het bedrijf inmiddels helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Na een periode van intensief testen wordt de toch al complete aasrange uitgebreid met nieuwe producten als de Particle Range, Groundbaits en de nieuwe smaken Fish & Mango, Fish – RR – Monstercrab en de “Furious 5”. Ook zal de komende maanden de Tackle Range met enkele nieuwe en innovatieve producten uitgebreid worden. Meld je aan op de Pro Line Facebook pagina en je bent als eerste op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Het complete 2012 assortiment zal in het weekend van 4 en 5 Februari tijdens Carp Zwolle aan het grote publiek gepresenteerd worden. Dit is de mogelijkheid om alle producten zelf eens te bekijken, te ruiken, voelen en proeven. Met deze beurs gaat het nieuwe seizoen weer van start, dus zorg dat je er klaar voor bent!

You Tube Presentatie door BVDH

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vwF_9u6CQY0

Tot in Zwolle,

Tight Lines!
Team Pro Line

Website: www.proline-products.nl
Link Facebook: https://www.facebook.com/#!/pages/Pro-Line/101231326608570
Link YouTube: http://www.youtube.com/user/prolinecarpproducts

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *