DVD The Final Account – Kevin Nash

frame-karpermagazine**Breaking News**, Kevin Nash komt met een nieuwe dvd genaamd: “The Final Account” (www.karper-magazine.nl/nash). Deze dvd zal eind november, dus ruim op tijd voor Sinterklaas en de Kerstdagen, uitkomen. Neem een kijkje in het brein van dé innovator op het gebied van karpervissen, Kevin Nash! Niet voor niets is hij de man achter al die briljante producten van Nash.

Na zijn dvd “In Pursuit” gaat hij na 6 jaar weer op pad. Volg hem op zijn thuiswater ‘Copse Lake’ in zijn jacht naar de illustere karper ‘The Emperor’. Dit keer slaagt hij wel én dat niet alleen, want hij vangt twee 50 ponders in 10 minuten, wat nog nooit eerder in Engeland is vertoont. Dit is prachtig in beeld en geluid gebracht op deze schitterende dvd.

Daarnaast zie je de meeste karpervangsten ooit op 1 dvd en laat Kevin Nash je kennis maken met nieuwe- rigsystemen en voermethoden. Met deze dvd zit je 90 minuten lang op het puntje van je stoel te genieten van schitterende beelden. De dvd is Engels gesproken en ondertiteld in het Engels. Bestel nu (www.karper-magazine.nl/nash) alvast voor slechts € 17,95, zonder verzendkosten!

Speelduur: 90 minuten
Taal: Engels
Ondertiteld: Engels

http://www.youtube.com/watch?v=QlTez559Dvs

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *