Vortex Karperboten tegen zeer aantrekkelijke prijzen op CarpEvenTT

frame-karperbootshop

Tijdens CarpEvenTT geven wij 20 tot 25% korting op de Vortex Karperboten bij aankoop op de beurs!

De vaste hoofdprijs op de jaarlijkse beurs CarpEvenTT is voor veel bezoekers de reden om mee te doen aan de prijsvraag doormiddel van hun entreebewijs. De kans om deze unieke en robuuste karperboot te winnen is voor veel mensen een droom! En niet voor niks! Vortex Karperboten staan al jaren bekend als het topsegment onder de rubberboten voor de karpervisserij. Niet voor niks hebben we het ook over Dé Karperboot als het om een Vortex gaat. De unieke eigenschappen, kwalitatief hoogwaardige materialen die voorzien in een duurzaam gebruik gecombineerd met de standaard 5 jaar garantie die wij op het doek geven maken de Vortex Karperboot tot de meeste gewilde en verkochte karperboot!

carpeventt-2011

Op de stand van Dé Karperbootshop zijn de Vortexboten te bezichtigen en kan men zich laten voorlichten over de verschillende modellen. In verband met onze najaarsopruiming is er de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijke prijs een boot te bestellen en desnoods direct mee te nemen als men deze vooraf heeft besteld.

Zo kost een Vortex 240 Basic op de beurs € 630,- in plaats van 895,-, en is er zelfs al een Vortex 330 Deluxe al verkrijgbaar vanaf 930,-.

Kortingen tussen de 20 en 25% dus!

Let op! De najaarsopruimingprijzen gelden alleen voor modellen die op voorraad zijn. Hierbij geldt Op=Op!

Wij zien u graag op stand nummer 300 van Dé Karperbootshop.

Tot ziens op CarpEvenTT

Dé Karperbootshop

+31(0)622406777

www.karperbootshop.nl
info@karperbootshop.nl

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *