PB Hit & Run Inline Loodsysteem (NU VERKRIJGBAAR)

frame-pbproducts

Vanaf deze week zal het lang verwachte Hit & Run Inline Loodsysteem in de winkels liggen. In het distributiecentrum van PB Products draait men momenteel overuren om alle winkeliers zo snel mogelijk te voorzien van dit nu al razend populaire systeem en bijbehorende producten zoals de nieuwe Tungsten Loaded Leader.

Het gepatenteerde Inline Loodsysteem is door PB products speciaal ontworpen voor een optimale werking. Door z’n unieke binnendiameter sluit de speciale Insert naadloos aan op het lood waardoor een goede werking van het systeem gewaarborgd is. Het lood is uitgerust met een gleuf aan de bovenkant waardoor het loodgewicht makkelijk en snel verwisseld kan worden zonder de Insert te verwijderen. Ideaal wanneer de situatie vraagt om een aanpassing van het loodgewicht. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om het lood voorafgaande aan het transport van de hengels af te halen waardoor de blanks niet beschadigen!

1

Door de speciale werking van van het Hit & Run Inline Loodsysteem is er een dubbele registratie ten opzichte van bestaande loodsystemen, waardoor zelfs de meest voorzichtige en trage aasopnames te registreren zijn. Mocht er tijdens de dril een eventuele lijnbreuk optreden, dan zal de karper bij dit systeem zowel lood, hoofdlijn en eventuele voorslag kwijt raken. Het Hit & Run Inline Loodsysteem behoort daarmee tot 1 van de veiligste loodsystemen ter wereld.

2

Verpakt per 2 stuks inclusief Insert en Tailrubber. Het lood is voorzien van een bruine coating met groene spikkels voor een optimaal camouflage-effect.

Verkrijgbaar in de loodgewichten 71 gram, 92 gram, 113 gram en 135 gram.

3

Kijk voor meer informatie op de website van PB Products: www.pbproducts.nl Of voor een directe link naar de uitleg van Koen Koops. Het Hit & Run systeem is onder andere verkrijgbaar karperwinkel van TackleShop.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *