Carp Rigs, de nieuwe Tungsten Putty en Complete Session Packs

frame-prolineDe karperwereld staat nooit stil, Stilstand is dan ook achteruitgang. Ook deze maand willen we jullie wijzen op enkele nieuwtjes en interessante producten in het gamma van het Pro Line.

Gemak dient de Mens!

foto1

Pro Line Carp Rigs

Het End Tackle pakket van Pro Line is aangevuld met kant en klare onderlijnen. Om de kwaliteit van de onderlijnen te garanderen is er niet gekozen voor de standaard 13 in een dozijn producten, maar zijn onze eigen betrouwbare End Tackle producten opgestuurd naar de fabriek. Van deze producten zijn twee kwalitatieve rigs geknoopt die je in elke situatie met vertrouwen in kan zetten. De eerste rig is de Heavy Boilie Rig gemaakt met de oersterke Concept 5 haak en  van de soepele Fast Sinking Hooklink. Naast deze soepele onderlijn is er ook een Combi Rig verkrijgbaar die wordt gemaakt met de betrouwbare Concept 3 haak in combinatie met de Strip Down Hooklink. Dus heb je even geen zin of tijd om zelf je onderlijnen te knopen, dan weet je nu dat je ook op de kant en klare Rigs van Pro Line kan vertrouwen. Deze Rigs worden geleverd per 2 stuks in de haakmaten 4, 6 en 8. Check het schap bij jouw Pro Line Dealer of hij ze ook al heeft hangen.

foto2

Niet te geloven, maar gewoon gevangen op een kant en klaar onderlijntje!

De nieuwe Tungsten Putty
foto3

Een nieuw product in het End Tackle pakket is de Tungsten Putty. Op het gebied van Putty heb je uiteenlopende kwaliteiten verkrijgbaar, waarbij ze lang niet allemaal voldoen aan de eisen die wij als karpervissers eigenlijk aan dit product stellen. De Tungsten Putty van Pro Line heeft hoog soortelijk gewicht en is gemakkelijk kneedbaar, zelfs met koude temperaturen. Hij is mooi mat grijs van kleur en zo goed als geurloos. Verder plakt hij voldoende om aan de onderlijn te blijven zitten, maar niet aan je vingers! Geleverd in een gemakkelijk klein doosje is de Tungsten Putty vanaf nu bij de Pro Line dealers verkrijgbaar.

Voorbereid naar Frankrijk
foto4

Karpervissers die houden van nieuwe dingen uitproberen en gebruiksgemak worden op hun wenken bediend door Pro Line. Ook tijdens een Trip naar Frankrijk wil het zeker wel eens lonen om eens een andere smaak de kans te geven. De “Complete Session Packs” van Pro Line zijn in dit geval ideaal! Een sessionpack is een compleet gevulde emmer die alles bevat om je slag te kunnen slaan. Verpakt in de legendarische zwarte Pro Line emmers worden de volgende producten geleverd: 1kg Readymades 15mm, 1kg Readymades 20mm, 2½ kg “Sticks”, 100ml Liquid Bait Booster en 1 potje gemengde Pop-Ups (15mm & 20mm). Meer dan voldoende om een goede sessie te vissen. De “Complete Session Packs” worden geleverd in 10 verschillende smaken, waaronder de nieuwe Salty Tuna.

Voor het complete assortiment kijk je op: www.proline-products.nl

Tight Lines,

Team Pro Line

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *