Pro Line productnieuws

frame-prolineAls karpervissers zijn we altijd op zoek naar producten die ons net dat beetje extra kunnen bieden, zodat we de concurrentie en karper te slim af kunnen zijn. Bij Pro Line, gerund door fanatieke karpervissers, blijft men kritisch en worden er constant nieuwe producten ontwikkeld of bestaande producten verbeterd.  Hieronder enkele producten die je misschien nog niet opgevallen waren, maar waar je zeker je voordeel mee kan doen.


Size does Matter!
freezers

Tegenwoordig vist tachtig procent van de karpervissers met een 20mm boilie, je kan jezelf dan ook onderscheiden door met een ander formaat te vissen. Steeds meer karpervissers zien dit in, daarom heeft Pro Line ervoor gekozen om de legendarische Garlic & Robin Red en de uitermate populaire Triple S ook in kleine diameters direct uit voorraad in te leveren. Deze twee Freezerbaits zijn los per zak uit voorraad te bestellen, in zowel 10mm als 15mm en worden verpakt in zakken van 1kg en 5kg. Uit voorafgaande testen door onze fieldtesters bleken vooral de 10mm mini boilies op extreme dressuurwateren voor menig verrassing te zorgen.  De slimme vissers zullen hier dan ook zeker hun voordeel mee doen!

Pro Line Sinking Braid, nu nog beter!

Sinking Braid - Collection

Afgelopen jaar heeft Pro Line samen met de fabrikant zijn fameuze Sinking Braid eens stevig onder de loep genomen. De lijn heeft een betere coating gekregen en door gebruik te maken van nieuwe vlechttechnieken is de lijn nu nog ronder, hierdoor zijn de werpeigenschappen sterk verbeterd. Wat goed is moet je natuurlijk niet veranderen. Er wordt dan ook nog altijd gebruik gemaakt van een Kevlar mantel, waardoor de lijn enorm schuurbestendig is en zinkt als een baksteen! Deze doorontwikkeling zorgt ervoor dat de Pro Line Sinking Braid, als het gaat om zinkende gevlochten lijnen, op dit moment gezien als dé trendzetter. De Sinking Braid van Pro Line wordt geleverd op spoelen die perfect zijn om 2 grotere Big Pit molens te vullen, dus geen onpraktische 1000 meterklossen. Uitgevoerd in een Carpy wiergroene kleur is hij leverbaar in 3 verschillende diameters: 750mtr – ø 0,20mm (10kg), 700mtr -ø 0,25mm (13,5kg) en 650mtr – ø 0,30 (17,5kg). De Pro Line Sinking Braid heeft een adviesprijs van € 89,95 en is nu volop verkrijgbaar bij de Pro Line Dealers.

Super Soepel en toch een Loodkern, het kan dus wel!
leadcore

Een van de bekende problemen van Leadcore is dat hij vaak te stijf is en de contouren van de bodem niet mooi volgt. Pro Line komt dit jaar met een zeer soepele en schuurvaste Leadcore die dit probleem perfect weet te tackelen. Daarbij is hij ook nog eens goed te splicen, waardoor je zelf gemakkelijk je eigen leaders kan maken. De Leadcore van Pro Line wordt geleverd in een matte wiergroene en bruine kleur. Ook de Leadclips en Tailrubbers van het merk worden vanaf dit jaar in diezelfde matte kleuren geleverd, waardoor de complete montage volledig wegvalt tegen de bodem. De Leadcore wordt geleverd op spoeltjes van 20 meter voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 14,95. Je kan dus ook op het gebied van End Tackle volledig vertrouwen op de kwaliteit van Pro Line.

Alle producten zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de Pro Line Dealers, zowel producten die zich al jaren bewezen hebben als ook deze nieuwe producten. Het complete assortiment van Pro Line is terug te vinden in de Online Catalogus op www.proline-products.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *