Onderwaterbeelden PB Products

frame-pbproductsDe door PB Products gemaakte onderwaterbeelden zijn in het voorjaar van 2010 ingeslagen als een bom. Deze zo op het eerste oog onschuldige beelden maakten immers heel wat tongen los. Wie kan zich de discussies omtrent de snowman-presentatie niet meer herinneren. Of wat te denken van de karpers en brasems die loodgewichten van 140 gram door het water slingerden om zich daardoor van de haak te ontdoen. Alles werd perfect in beeld gebracht en er werden kleine voorzichtige oplossingsgerichte stapjes gemaakt. Bijvoorbeeld door het introduceren van de snow-woman of door de variatie in verschillende onderlijnlengtes. En natuurlijk de stiekeme introductie van verschrikkelijk boeiende U-Rig.

pbproducts-zaklamp

Uiteindelijk waren de beelden voor ons de aanleiding om de ontwikkeling van de nieuwe Hit & Run loodsystemen in volle vaart door te zetten. De kopschudbewegingen waren namelijk zo extreem duidelijk dat dit probleem zo snel mogelijk moest worden opgelost. Inmiddels is dat goed gelukt. Met de komst van de Hit & Run Loodsystemen verwachtten we een nieuw tijdperk waarin er nog een aantal grote verschuivingen gaan plaatsvinden.

Daarom staan er voor aankomend voorjaar weer enkele spannende onderwatersessies gepland. Er zijn nogal wat prangende vraagstukken die we willen oplossen en het liefst voor de onderwatercamera. Zo gaan we de traditionele snowman-presentatie nogmaals aan de tand voelen maar dan met andere voerpatronen. En ook de U-Rig krijgt een vervolg. Research & Development heeft namelijk in het diepste geheim gewerkt aan enkele eigentijdse oplossingen die wederom voor veel beroering zullen zorgen!

Om dit jaar voor nog meer interactie te zorgen willen we jou daarom uitdagen om mee te denken. Want na het zien van de vorige beelden zijn er vast dingen die je graag zou willen testen. Bijvoorbeeld een andere onderlijn, een aaspresentatie die nog niet bekend is bij het grote publiek of misschien heb jij wel een spectaculair loodsysteem wat je nu eindelijk eens onderwater wilt zien. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar technisch gerichte oplossingen omdat deze voor Research & Development het meest interessant zijn.

Dus als je opmerkingen, suggesties of ideeën hebt kun je deze insturen naar info@pb-products.com

Wij zullen ze dan verzamelen, bundelen en beoordelen en vervolgens tijdens 1 van de volgende projecten gaan tonen voor de camera. Natuurlijk is het onmogelijk om alles voor de camera te tonen maar de beste ideeën gaan we absoluut testen. Deze ideeën zullen tijdens de sessie genoemd worden en onder alle inzenders wordt uiteindelijk een vistrip met Martin Post & Koen Koops verloot.

Hou de website dus in de gaten voor de allernieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Grijp je kans!

Stay tuned,

PB Products

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *