KSN regio Fryslân Lanceert haar nieuwe website

frame-ksnDe Karperstudiegroep regio Fryslân timmert al jaren hard aan de weg en sinds de oprichting in 2005 is er een hoop bereikt. Met de lancering van haar nieuwe website zet de KSN regio wederom een stap in de juiste richting.

Na het toetreden van de twee nieuwe bestuursleden, Arjan Verkoelen en Peter Miedema, is er door het 5 man sterke regiobestuur volop gas gegeven! De KSN regio Fryslân is vooral bekend om haar SKP’s. Sinds 2005 loopt het grootste spiegelkarperproject op boezemwater in Nederland wat een looptijd van 10 jaar heeft en een totale uitzet van 17.000 kilo karper bedraagt.

Op de website zijn maar liefst meer dan 40 sponsoren ondergebracht welke onze regio financieel steunen in het verwezenlijken van onze doelen. Eén daarvan is het halen van de nota ‘herintroductie van de spiegelkarper in de Friese boezem’. Zonder deze sponsoren was het niet mogelijk geweest om deze website te kunnen realiseren en onze activiteiten gestalte te kunnen geven.

ksn-fryslan-website

Langs deze weg willen wij een ieder die heeft bijgedragen dan ook bedanken! Naast het uitzetten van spiegelkarper realiseert de KSN regio ieder jaar twee goedbezochte meetings in een prachtige locatie gelegen aan één van de betere karperwateren van Friesland. Tevens houdt de regio ieder jaar een regio BBQ en een regio penvisdag waar men zich voor kan opgeven via de site.

Doordat het nieuwe bestuur een heldere en transparante communicatie wil voeren met haar leden en er op het gebied van informatiedeling in de provincie zoveel te doen is, is er besloten om een geheel nieuwe en eigentijdse site te lanceren. Via de collega regiovertegenwoordiger Eddy Norder kwamen wij uit bij Nico Dusink van www.nd4design.nl.

Deze heeft voor ons de site gebouwd zoals wij deze wilden hebben. Met trots presenteren wij dan ook de nieuwe KSN regio site welke te vinden is op het adres www.ksnregiofryslan.nl met daarbij meteen de aankondiging van een zeer exclusieve meeting waarmee wij seizoen 2011 beginnen.

Zowel John Caeyers als Martin Post zullen in een unieke duopresentatie geven welke interactief, informatief en entertainend is. Na de lezing is er mogelijkheid om met behulp van de nieuwste PB materialen samen met de mannen rigs te knopen en stap voor stap uitleg te krijgen. Deze workshop is nieuw en wij hebben hiervan de primeur!

Geïnteresseerd? Kijk dan op www.ksnregiofryslan.nl of bezoek op 25 februari 2011 het zalencomplex van restaurant ‘De Grote Wielen’ om deze unieke lezing bij te wonen. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Naast dat er deze gezellige avond versnaperingen genuttigd kunnen worden aan de bar is er tevens de mogelijkheid om een hapje te eten in het restaurant. Graag tot ziens op vrijdag 25 februari 2011 in Restaurant ‘De Grote Wielen’ aan het Butlân 1 te Leeuwarden, telefoon 0511-431777.

Namens het bestuur van de KSN regio Fryslân,

Andre Bosma, Age Douma, Arjan Verkoelen, Daniel Takken en Peter Miedema.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *