PB Products – Hit & Run Lead-Systems

frame-pbproductsTijdens Carp Zwolle zal PB Products haar nieuwe Hit & Run Range presenteren. Deze range bestaande uit nieuwe leaders, wartels, inserts, tailrubbers, loodjes en loodclips, is gebaseerd op twee nieuwe revolutionaire loodsystemen. Met de komst van het Hit & Run wartel loodsysteem én het Hit & Run inline loodsysteem is PB Products het eerste End Game bedrijf ter wereld met drie verschillende 100% visveilige systemen in haar pakket.

Research & Development van PB Products heeft na de ophefmakende onderwaterbeelden in het diepste geheim gewerkt aan deze twee nieuwe systemen. Vele hindernissen zijn daarbij overwonnen waardoor ze voldoen aan de hoge moderne kwaliteitseisen die het bedrijf aan haar producten stelt. Naast het visveilige aspect(gebaseerd op hoofdlijn- en loodverlies na een lijnbreuk) is PB Products overtuigd dat deze systemen iedereen meer vis gaan opleveren omdat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. Door het eigen ontwerp en de combinatie van verschillende leaders en wartels kunnen de systemen op vele manieren gebruikt worden. De ‘kopschudproblematiek’ staat daarbij centraal en ook hiervoor is een perfecte oplossing gevonden.

hit_en_run_loodsystemen

De nieuwe Hit & Run Range zal tijdens Carp Zwolle voor het eerst worden gepresenteerd. Kom dus langs op de stand van PB Products voor de nieuwste producten, de modernste rigfeiten, het leren knopen van een onderlijn of voor een ontmoeting met de teamleden: Roy Alofs, Koen Koops, Bart van Bezouw, Giovanni Vanhooren, Henk van Berkel, Bart Voeten, Mark Goossens of Martin Post.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *