House Of Carp aanwezig op CARP Zwolle!

frame-houseofcarpHouse of Carp zal dit jaar ook aanwezig zijn op Carp 2011. In hal nummer 2 en stand nr 69 vindt u 50m2 gevuld met veel (groene/camo) kleding, zoals hoody’s, broeken en T-shirts, eventueel bedrukt met keuze uit verschillende karpers of tekst. Ook staat DIEM bij ons in de stand met het gehele assortiment.

Verder kunt u bij ons terecht voor diverse gadgets (zoals; groene muggennetten voor over je plu, opvouwbare wateremmers voor naast je onthaakmat en diverse onderwaterkijkers) en verschillende camouflagenetten (zelfs speciale voor over je (3e) hengel).

1

2

3

4

5

6

Voor een uitgebreide impressie van de artikelen welke je allemaal kunt kopen, kijk even in de webshop www.houseofcarp.nl/webshop

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *