Win een Zodiac Rubberboot op Carp

frame-dekarperOp de stand van Karper (standnummer 46) geven we in samenwerking met Van Zelst Watersport B.V. een Zodiak met lattenbodem, accu en elektromotor weg t.w.v. € 995,-! Wil jij ook kans maken op deze boot of op 1 van de 30 karpermolens? Bij iedere aankoop op onze stand krijg je een lotnummer, waarmee je deelneemt.

Tony Davies Patrick

Carp & Catfish Adventures Europe, Carp Adventures Africa en Globetrotter Carp Quest, stuk voor stuk spraakmakende, avontuurlijke dvd titels die Tony Davies-Patrick de laatste tijd via Karper op de markt brengt. Heb jij ook plannen om in het buitenland te gaan vissen en zou je wel wat tips kunnen gebruiken, of wil je gewoon Tony ontmoeten? Dat kan! Hij komt naar Carpzwolle 2011 en zal daar zaterdag en zondag op de Karperstand zijn dvd’s signeren, vertellen over zijn avonturen en al je vragen beantwoorden. Kijk op de karpersite alvast naar een preview van zijn dvd’s, ga naar www.karper-magazine.nl!

TonyDavies-Patrick

Rigs en redactie

Vragen over rigs? Op de Karperstand hebben we rig-expert Hans Tuitel. Neem gerust je eigen rigs mee, zodat je samen met hem tot een optimaal resultaat kunt komen. Tevens verkoopt Hans posters met de meest gebruikte karperknopen. Natuurlijk is Arnout zelf ook aanwezig.

Voor alle abonnees € 5,- korting

Speciaal voor alle abonnees zit er bij Karper 64 een tegoedbon van € 5,-. Deze bon geeft je bij aankoop van € 20,- aan spullen direct € 5,- korting. Je kunt de bon ook inzetten om iemand een abonnement op Karper cadeau te doen. Een abonnement met korting kost dan nog maar € 35,-.

standKarper

Extra aanbiedingen

De dvd box van Eddy Sterckx van € 45,- voor slecht € 29,95. Soft Shell jassen vanaf € 14,95 en exclusief gesigneerde dvd’s van Tony Davies-Patrick.

Abonnee worden op Carp Zwolle

Wil je op Carp Zwolle abonnee worden dan kan dat, je betaalt voor een abonnement met korting slechts € 35,-. Wil je liever een mooi cadeau, dan kan dat natuurlijk ook! Op de stand heb je de keuze uit schitterende welkomstgeschenken. Bijvoorbeeld 2 dvd’s van Tony Davies-Patrick, het Gulp! Carp Boiliepakket, of het boek Spiegelbeeld met de dvd The Challenge.

zodiak

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *