Uitreiking JRC-Kanjers 2011

frame-jrc

In het weekend van 5 en 6 februari a.s. vindt in de Zwolse IJsselhallen weer de jaarlijkse beurs CARP Zwolle plaats. Vanzelfsprekend is ook Dé Karperwereld van de partij en dit magazine maakt graag van de gelegenheid gebruik om dan samen met JRC opnieuw de prijzen uit te reiken aan Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte van 2011.

JRC en Dé Karperwereld hebben elkaar gevonden in het streven om de traditie van de verkiezing van Dé Karperpromotor en Dé Karperbelofte voort te zetten, dit in navolging van de eveneens prestigieuze Cobra Cup van weleer. De uitreiking vond in februari 2010 voor het eerst in de nieuwe opzet plaats onder de naam JRC-Cup en dat gaat nu dus opnieuw gebeuren. Beide felbegeerde Cups zullen worden uitgereikt tijdens CARP Zwolle 2011.


Nominatieronde gesloten

Vanaf 15 november 2010 tot en met 15 januari j.l. werd het karpervissende publiek zélf in de gelegenheid gesteld de twee ‘JRC-Kanjers’ te nomineren. Van die gelegenheid is volop gebruik gemaakt! Uit de werkelijk honderden nominaties blijkt maar weer dat er groot belang aan wordt gehecht dat deze zeer gewilde prijs bij een karpervisser terecht komt, die het ook daadwerkelijk verdient in het zonnetje gezet te worden!

De grootste kanshebbers zijn…

Vele nominaties moesten er worden afgevinkt voor de nominaties van Dé Karperbelofte. Een grote hoeveelheid namen van jeugdige vissers passeerde de revue, maar enkele namen sprongen er ruim bovenuit. Het gaat te ver om iedereen te noemen, daarom is besloten de drie hoogstgeplaatste vissers in het eindklassement bekend te maken.

In willekeurige volgorde zijn dat:

danieltakken
Daniel Takken

bartvanbezouw
Bart van Bezouw

renetreffers
René Treffers

Zij zullen zaterdag 5 februari a.s. gespannen af moeten wachten wie van hen er gaat strijken met de eretitel Karperbelofte van het Jaar én het JRC-prijzenpakket ter waarde van € 1.300,-

De nominatieteller voor Dé Karperpromotor sloeg bijna uit tot in het rood. Hierbij leverden de namen in de top drie een nek-aan-nek race. Dat wil veel zeggen over de waardering die deze vissers genieten bij het publiek. De uiteindelijke drie kanshebbers maken eveneens zaterdag 5 februari a.s. hun opwachting in de lezingzaal van de IJsselhallen tijdens CARP Zwolle 2011. JRC en Dé Karperwereld heten de volgende drie heren daarom van harte welkom: Mark Hoedemakers, Erwin van Hensbergen en Filip Matthys.

markhoedemakers

erwinvanhensbergen

flipmatthys

Eén van hen wordt gehuldigd als Dé Karperpromotor 2011 en mag die dag zijn auto vullen met het door JRC beschikbaar gestelde prijzenpakket ter waarde van € 2.300,-

Als dat niet een goed begin van het nieuwe seizoen is! Alle zes de genomineerden mogen aanstonds een persoonlijke uitnodiging tegemoet zien om tijdens de spannende bekendmaking aanwezig te zijn.

Beloning inzenders

Elke tiende inzender van een nominatie mag zich verheugen op een leuk presentje, dat eveneens door Pure Fishing beschikbaar is gesteld. Omdat Pure Fishing niet alleen maar JRC-producten verdeelt, maar bijvoorbeeld ook het onlangs gepresenteerde en ronduit revolutionaire GULP! CARP van Berkley, wordt er aan iedere tiende naam uit de inzendingslijst een gratis kilozak ‘Particle Bomb’-boilies ter waarde van € 11,95 verstuurd! Daarnaast worden er tien inzenders uitgeloot en vervolgens beloond met een gratis jaarabonnement op Dé Karperwereld ter waarde van € 45,- Bent u al abonnee van het magazine? Geen probleem, dan kunt u deze waardebon gebruiken om uw reeds lopende abonnement gratis met zes nummers te verlengen!

Kort na CARP Zwolle mogen de gelukkige inzenders zich verheugen op dit fraaie presentje van Pure Fishing en Dé Karperwereld.

Komt dat zien!

Tijdens de eerste beursdag van zaterdag 5 februari a.s. zal voor aanvang van het lezingprogramma om 10.30 uur de spannende uitslag bekend worden gemaakt. Robert Valkeneer en Sjouke-Jelmer Land van Pure Fishing zullen samen met Franklin Broeckx en Mark van Balveren van Dé Karperwereld de presentatie op zich nemen. Bent u erbij om uw favoriete belangenbehartiger bij te staan en de uiteindelijke winnaars toe te juichen? Komt dat zien!

Zaterdag 5 februari a.s. om 10.30 uur tijdens Carp Zwolle 2011.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *