Spiegelmagazine Carp 2100 special

frame-spiegelmagazineKom naar Carp Zwolle 2011 op 5 & 6 februari in de IJsselhallen en ontvang volledig gratis de veertig pagina tellende Carp 2011 Special van Spiegel Magazine. De Special wordt (exclusief) uitgedeeld aan alle bezoekers van Carp 2011.

cover

foto1

10 Winter Tips: Etienne Gebel

Het koudste jaargetijde is nog niet voorbij. De lage watertemperaturen hebben een negatief effect op de activiteit van de karpers. Hun stofwisseling staat op een laag peil en daarom eten de vissen maar weinig en zijn de aasperiodes kortstondig. Het kan zelfs gebeuren dat de karpers een hele lange periode inactief zijn. Lange wachttijden moet je incalculeren, maar voor de warme kachel vang je sowieso geen karper! Dankzij de volgende 10 tips van Etienne Gebel ben je goed voorbereid en vergroot je de kans om een prachtige ijskoude karper in je handen te mogen houden.

foto2

Top Tips voor koude karpers: Bart van den Hurk

Bij lagere watertemperaturen is het een stuk lastiger om een karper aan de schubben te komen. Karpers azen dan immers een stuk minder regelmatig en ook veel trager, waardoor ze zich moeilijker laten vangen. Door de jaren heen heeft Bart van den Hurk regelmatig een mooie wintervis gevangen. Lees welke aanpassingen hij doet om succesvol te kunnen zijn in het koudste jaargetijde.

foto3

Asis = 4x beter: Roelof Schut

Met een visveilig systeem wordt een loodsysteem bedoeld, waarbij de karper na lijnbreuk met slechts een onderlijn blijft rondzwemmen. Roelof Schut ontwikkelde voor JRC het Asis systeem. Asis is een visveilig inline loodsysteem voor gebruik in combinatie met relatief stugge leaders zoals Snide leaders, leadcore en de nieuwe getaperde leaders van JRC.

Naast bovenstaande artikelen is er ook een heuse beursplattegrond en al het beursnieuws terug te vinden in de Carp 2011 Special.

 

 

 

Carp Zwolle 2011 Special

Kom naar Carp Zwolle 2011 op 5 & 6 februari in de IJsselhallen en ontvang volledig gratis de veertig pagina tellende Carp 2011 Special van Spiegel Magazine. De Special wordt (exclusief) uitgedeeld aan alle bezoekers van Carp 2011.

10 Winter Tips: Etienne Gebel
Het koudste jaargetijde is nog niet voorbij. De lage watertemperaturen hebben een negatief effect op de activiteit van de karpers. Hun stofwisseling staat op een laag peil en daarom eten de vissen maar weinig en zijn de aasperiodes kortstondig. Het kan zelfs gebeuren dat de karpers een hele lange periode inactief zijn. Lange wachttijden moet je incalculeren, maar voor de warme kachel vang je sowieso geen karper! Dankzij de volgende 10 tips van Etienne Gebel ben je goed voorbereid en vergroot je de kans om een prachtige ijskoude karper in je handen te mogen houden.

Top Tips voor koude karpers: Bart van den Hurk
Bij lagere watertemperaturen is het een stuk lastiger om een karper aan de schubben te komen. Karpers azen dan immers een stuk minder regelmatig en ook veel trager, waardoor ze zich moeilijker laten vangen. Door de jaren heen heeft Bart van den Hurk regelmatig een mooie wintervis gevangen. Lees welke aanpassingen hij doet om succesvol te kunnen zijn in het koudste jaargetijde.

Asis = 4x beter: Roelof Schut
Met een visveilig systeem wordt een loodsysteem bedoeld, waarbij de karper na lijnbreuk met slechts een onderlijn blijft rondzwemmen. Roelof Schut ontwikkelde voor JRC het Asis systeem. Asis is een visveilig inline loodsysteem voor gebruik in combinatie met relatief stugge leaders zoals Snide leaders, leadcore en de nieuwe getaperde leaders van JRC.

Naast bovenstaande artikelen is er ook een heuse beursplattegrond en al het beursnieuws terug te vinden in de Carp 2011 Specia

Carp Zwolle 2011 Special

 

Kom naar Carp Zwolle 2011 op 5 & 6 februari in de IJsselhallen en ontvang volledig gratis de veertig pagina tellende Carp 2011 Special van Spiegel Magazine. De Special wordt (exclusief) uitgedeeld aan alle bezoekers van Carp 2011.

 

10 Winter Tips: Etienne Gebel

Het koudste jaargetijde is nog niet voorbij. De lage watertemperaturen hebben een negatief effect op de activiteit van de karpers. Hun stofwisseling staat op een laag peil en daarom eten de vissen maar weinig en zijn de aasperiodes kortstondig. Het kan zelfs gebeuren dat de karpers een hele lange periode inactief zijn. Lange wachttijden moet je incalculeren, maar voor de warme kachel vang je sowieso geen karper! Dankzij de volgende 10 tips van Etienne Gebel ben je goed voorbereid en vergroot je de kans om een prachtige ijskoude karper in je handen te mogen houden.

 

Top Tips voor koude karpers: Bart van den Hurk

Bij lagere watertemperaturen is het een stuk lastiger om een karper aan de schubben te komen. Karpers azen dan immers een stuk minder regelmatig en ook veel trager, waardoor ze zich moeilijker laten vangen. Door de jaren heen heeft Bart van den Hurk regelmatig een mooie wintervis gevangen. Lees welke aanpassingen hij doet om succesvol te kunnen zijn in het koudste jaargetijde.

 

Asis = 4x beter: Roelof Schut

Met een visveilig systeem wordt een loodsysteem bedoeld, waarbij de karper na lijnbreuk met slechts een onderlijn blijft rondzwemmen. Roelof Schut ontwikkelde voor JRC het Asis systeem. Asis is een visveilig inline loodsysteem voor gebruik in combinatie met relatief stugge leaders zoals Snide leaders, leadcore en de nieuwe getaperde leaders van JRC.

 

Naast bovenstaande artikelen is er ook een heuse beursplattegrond en al het beursnieuws terug te vinden in de Carp 2011 Special.

 

 

 

l.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *