Nieuwe webwinkel: Tackleshop.nl

frame-tackleshop

Vissend Nederland is een winkel rijker en dat is goed nieuws. Op TackleShop.nl kun je namelijk terecht voor al je karpermateriaal, roofvismateriaal en witvismateriaal. In het assortiment zitten de grotere bekende merken zoals onder andere JRC en Soul. Naast de scherpe prijzen onderscheiden ze zich onder meer door snelle levering en een levering uit eigen voorraad.

Wanneer je namelijk op werkdagen bestelt voor 17:00 heb je het de volgende dag al in huis. Verzending kan al vanaf € 1,99 en is zelfs gratis bij bestellingen boven de € 75.Bovendien bieden ze naast de gebruikelijke pakketpost ook brievenbusverzending aan en de dienst PakjeGemak. Hierbij wordt je bestelling afgeleverd bij een afhaalpunt dicht bij je in de buurt. Dit zijn vaak supermarkten met openingstijden tot 20:00, waardoor deze verzendmethode ideaal is indien je overdag werkt.

tackleshop

Ook wat betreft service kom je bij TackleShop.nl niets tekort. Heb je een product verkeerd besteld of ben je niet tevreden? Dan kun je het weer terugsturen zonder dat daar kosten voor gerekend worden. Je krijgt dan gewoon je geld weer teruggestort op je bankrekening.

Uiteraard kan er veilig betaald worden met iDeal, maar ook door middel van handmatige overboeking of contant aan de bezorger (rembours).

Nieuwsgierig geworden? Ga dan nu naar www.tackleshop.nl en profiteer van speciale winteraanbiedingen.

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *