Droombaan voor elke visser!!

frame-purefishingAltijd al de wens gehad om van het vissen je werk te willen maken? Deze unieke mogelijkheid is er nu en wel op PURE FISHING RESORT DU DER! Een gloednieuw hengelsportvakantiecentrum in de Champagnestreek, in Noord-Frankrijk op zo´n 400 kilometer van Breda, zal in april 2011 zijn poorten openen voor het publiek. Lees snel verder hoe je deze droom kan verwezenlijken!

Met drie karpermeren van 8 tot 12 hectare en twee penvijvers voor kleine karpers en forel /blackbass, is dit resort een unicum in de regio. Er zijn inmiddels 900 karpers uitgezet in de penvijver (Carpodrome) en meer dan 500 karpers tussen 20 en 50 lbs., verdeeld over de drie karpermeren. Als bijvangst treft u graskarper, zilverkarper en steur aan.Maar liefst 24 zeer ruime nachtvisstekken, waarvan vier voorzien van 4-persoons houten chalets en twee van een 4-persoons moderne Pipowagen (Roulotte), brengen de vakantiebestemming op een capaciteit van maar liefst zestig gasten. Een hengelsport-seizoen duurt ± 34 weken en loopt van half maart tot half november. Realiseer uw droomcarrière op PURE FISHING RESORT DU DER

clubhouse

Pure Fishing resort Clubhouse met Berkley Bar en restaurant Shakespeare (1e verd. managers studio).

Het nieuwbouw Resort Restaurant met parkeergelegenheid voor vijftig auto’s, heeft zestig zitplaatsen binnenshuis en een ruim terras aan het water met een zelfde capaciteit. Het restaurant beschikt over een bar c.q. receptie.Het resort is gelegen op slechts tien kilometer van één van Frankrijks meest beroemde karpermeren, Lac du Der Chantecoque. De hengelsportwinkel van het resort is volledig van voorraad voorzien door Pure fishing, ’s werelds grootste hengelsport fabrikant en marketeer van het Resort en daarmee de best gesorteerde lokale hengelsportzaak. De verwachte lokale functie voor zowel de horeca als de winkel is daarmee van aanzienlijk belang voor de exploitatie.Op de planning staan reeds de kwalificatie voor het prestigieuze World CarpClassic Noord Frankrijk, de Tour de Carpe, Summer Carp Camp (lees artikel SCC in KARPER magazine nr.63) en diverse activiteiten door Pure Fishing zelf. De verhuur van de accommodaties en nachtvisstekken is contractueel uitbesteed aan reisagent Carp Connections Holidays.

visuitzet

Hoe ziet uw werkweek er uit over een jaar?

De kunst van het succes is het aangrijpen van kansen. Is dit je droom? Solliciteer!Bereidheid om 8 maanden per jaar een seizoensbedrijf te managen en hiervoor in Frankrijk te wonen is noodzakelijk. Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in spraak en schrift en een redelijk woordje Frans en Duits zijn een pré. Tevens is ervaring in bedrijfsadministratie en kasboekhouding gewenst. Tegemoetkoming in het grootste deel van de aanloopinvestering behoort tot de mogelijkheden. Zo staat het appartement boven het clubhuis beschikbaar en wordt, in overleg met de adviseurs van Pure Fishing, een voorraad voorgefinancierd voor de winkel. Voor bederfelijke inslag en enkele bedrijfsmiddelen, zo ook om tijdens de opstart in eigen levensonderhoud te kunnen voorzien, dient een eigen basisinvestering te worden gedaan. Dit geldt eveneens voor de eigen levensvoorzieningen.

Hoe uw leven eruit komt te zien als “Pachter toerisme, horeca en winkel”, bepaalt u als ondernemer helemaal zelf. Wij denken dat u, als individu of beter nog als enthousiast koppel, met ervaring in zowel de horeca, retail en toerisme en affiniteit voor de hengelsport, de meeste kans van slagen hebt om uw leven een nieuwe wending te geven. Waarom bent u onze geschikte kandidaat? Wat is uw affiniteit met de hengelsport?Hoe ziet de werkweek van uw ‘nieuwe leven’ er uit over een jaar? Vertel het ons per e-mail, voorzien van volledig CV, pasfoto’s en doelgerichtemotivatie (klik voor hulp), en richt uw sollicitatie vervolgens aan onze agent:

carpconnections

Carp Connections Holidays & Events, inzake Pure Fishing Resort Du Der t.a.v.Dhr. H. Sissingh sissingh@carpconnections.com en wie weet bent u over enkele maanden de beheerder van één van ’s werelds modernste sportviscomplexen in Noord-Frankrijk. Advies: Reacties worden meteen bekeken, echter, reageer liefst vóór 18 december doch uiterlijk vóór 31 december. Tijdens de beurs CARPZWOLLE zal de eerste selectie bekend worden gemaakt in samenwerking met BEET/KARPER. Vervolgens wordt de definitieve beheerder tijdens de Visma in Rotterdam gepresenteerd.

investeerders

Drinkt ú straks ook Champagne met de financiers?

Bent u al abonnee op BEET/KARPER magazine? Komende maand in KARPER nr. 63 en BEET Januari, zal Pure Fishing Resort Du Der en bovenstaande oproep uitgebreid aan bod komen. Als subscriber van KARPERMEERTEKOOP.NL loopt u echter vooruit op het nieuws. Gelooft u in de kracht van adverteren? Wees de hausse dan voor en reageer nu!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *