Produktinfo: De nieuwe Commando 160XS van Pro Line

frame-proline

Er zijn maar weinig karpervissers die voor een nachtje vissen een roeiboot meenemen. Je bent namelijk toch al gauw 30kg aan het sjouwen naar je stek en een kwartier bezig om hem op te blazen. Maar heb jij als serieuze karpervisser nooit gedacht; “Wat zou een boot nu gemakkelijk zijn”? Snel even peilen of voeren, een vis die zich vast heeft gezwommen in een wierbed, er zijn talloze situaties te bedenken dat een boot echt van pas zou komen. Pro Line komt in 2011 met dè oplossing, namelijk de Commando 160XS.

foto1

Gemakkelijk alleen te hanteren

Deze nieuwe telg in de familie Commando rubberboten heeft een lengte van maar 160cm en weegt slechts 13kg. Door deze geringe afmetingen is hij gemakkelijk alleen te hanteren en in 3 minuten volledig opgeblazen. Hij is zelfs, over gemak gesproken, opgeblazen te vervoeren in een station- of bestelwagen! Toch heeft dit kleine bootje een draagvermogen van maarliefst 180kg en is het bankje verschuifbaar, zodat hij perfect door iedereen gebruikt kan worden. Doordat de boot voorzien is van een spiegel wordt de binnenruimte vergroot en laat hij zich gemakkelijk roeien. Daarnaast bleek tijdens tests door Team Pro Line dat hij ook perfect in combinatie met een 30lb elektromotor gevaren kan worden.

foto3

Ideaal voor korte nachtjes

Op het gebied van de kwaliteit zijn door Pro Line, zoals je van het merk mag verwachten, geen enkele compromissen gemaakt. De boot is gefabriceerd van hetzelfde dikke rubber als de grotere Commando boten. Hij is voorzien van extra beschermstrips, degelijke ventielen en stevige roeidollen. De Commando 160XS wordt geleverd in een draagtas, die met zijn transportafmetingen van 90 x 60 x 20cm op iedere Trolly past. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, wordt hij standaard geleverd met een reparatiesetje.

foto2

Ideaal om snel even te peilen of te voeren!

De prijs van de Commando 160XS zal in de winkel op € 495,- komen te liggen. Dit gloednieuwe innovatieve product van Pro Line is vanaf half december verkrijgbaar bij de Pro Line dealers en zal tijdens de VBK meeting en Carp Zwolle 2011 voor het eerst aan het grote publiek getoond worden. Kijk voor meer informatie en foto’s op www.proline-products.nl

Pro Line
http://www.proline-products.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *