PB Products: Snowman ‘The Return’

frame-pbproducts

Na de spraakmakende en opzienbarende filmpjes van afgelopen voorjaar is PB Products er opnieuw in geslaagd om ons met spetterend beeldmateriaal te verassen. In Snowman The Return nemen de mannen je mee naar een groot openbaar Belgisch water van 150 hectare waar de onderwatercamera geplaatst is op ondiepe uitloper van het talud. Vele karpers passeren de camera en vertonen gedrag wat wederom voor nieuwe inzichten zorgt.

Aangezien de vorige beelden voor veel discussie hebben gezorgd heeft het PB Products Team besloten deze opmerkingen te gebruiken in de gekozen vistactieken en de wijze van bijvoeren. Zo zal in de nieuwe beelden de snowman aasaanbieding veelvuldig aan bod komen in combinatie met verschillende onderlijnlengtes en ook is er gevoerd met uitsluitend boilies om tot meer inzichten te komen in het gedrag van de vissen.

Het nieuwe beeldmateriaal is mede mogelijk gemaakt door magazine Karper. In uitgave 63 van dit magazine zal Koen Koops uitvoerig verslag doen van de ervaringen in België.

Kijk voor meer informatie op: www.karper-magazine.nl

Bekijk hieronder de twee nieuwe filmpjes en zie zelf hoe karpers met een snowman rig om gaan!

http://www.youtube.com/watch?v=IMO6ryV-DrY

http://www.youtube.com/watch?v=5l-STfP5PRE

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *